ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Αεροσυνοδός προτείνει την κορυφαία θέση στο αεροπλάνο – Που να κάτσετε (βίντεο)

Αεροσυνοδός προτείνει την κορυφαία θέση στο αεροπλάνο – Που να κάτσετε (βίντεο)

Η αεροσυνοδός και TikToker Σάντρα Τζίνι Κβον αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο την καλύτερη θέση στο αεροπλάνο.

Η θέση στο αεροπλάνο για πολλούς είναι σημαντική, καθώς παίζει τον ρόλο της για ένα ευχάριστο ταξίδι. Πολλοί μάλιστα πιστεύουν πως η καλύτερη είναι αυτή που έχει χώρο για τα πόδια, συνήθως είναι στην έξοδο κινδύνου, περίπου στο κέντρο του αεροπλάνου. Μόνο που δεν υπάρχει χώρος για την χειραποσκευή σου εκεί.

Η αεροσυνοδός και TikToker Σάντρα Τζίνι Κβον λοιπόν αποκάλυψε την καλύτερη θέση στο αεροπλάνο. Φυσικά απέκλεισε τις μεσαίες θέσεις, που μεταξύ μας είναι οι χειρότερες, καθώς στριμώχνεσαι ανάμεσα σε δύο άλλους.

Ούτε οι θέσεις στο παράθυρο είναι ιδεατές, κατά τη Σάντρα Τζίνι Κβον, καθώς για να σηκωθείς πρέπει να ρωτήσεις τους διπλανούς σου και φυσικά να σηκωθούν και αυτοί.

Η αεροσυνοδός επισημαίνει πως οι μπροστινές θέσεις γεμίζουν πρώτες για τη σωστή κατανομή βάρους του αεροσκάφους ενώ κρούει τον κώδωνα ότι υπάρχει κίνδυνος να κάτσεις κοντά στις τουαλέτες «που βρωμάνε απαίσια» όπως λέει η αεροσυνοδός.

Οπότε… Οι καλύτερες θέσεις για να κάτσει κανείς στο αεροπλάνο είναι αυτές στον διάδρομο, στις μπροστά σειρές του πίσω τμήματος του αεροπλάνου. Περίπου 5 σειρές καθισμάτων από τις τουαλέτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης η Σάντρα Τζίνι Κβον τονίζει ότι στις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους η επιλογή καθίσματος έχει έξτρα χρέωση, οπότε «αναρωτηθείτε αν όντως αξίζει τα παραπάνω λεφτά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.