ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Μπάλντουιν: Το «προφητικό» tweet και το μυστήριο με το όπλο της δολοφονίας

Α.Μπάλντουιν: Το «προφητικό» tweet και το μυστήριο με το όπλο της δολοφονίας

Σαστισμένος είναι όλος ο πλανήτης μετά την είδηση με τον πασίγνωστο ηθοποιό Άλεκ Μπάλντουιν να πυροβολεί και να σκοτώνει κατά λάθος τη διευθύντρια φωτογραφίας.

Oι αρχές ερευνούν πώς είναι δυνατόν να εκπυρσοκρότησε το φαινομενικά άσφαιρο όπλο που κρατούσε ο ηθοποιός την ώρα που γύριζε μια σκηνή, έχοντας πάρει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και από τον ίδιο τον Μπάλντουιν, ο οποίος εμφανίστηκε συγκλονισμένος.

Την ίδια ώρα, ανατριχίλα προκαλεί ένα tweet που είχε κάνει ο σταρ του Χόλιγουντ πριν από τέσσερα χρόνια. «Απορώ πως είναι να σκοτώνεις κάποιον κατά λάθος» είχε γράψει ο ηθοποιός, σχολιάζοντας ένα περιστατικό με αστυνομικό που πυροβόλησε νεαρό άνδρα έξω από σούπερ μάρκετ.

Σίγουρα τότε δεν περνούσε καν από το μυαλό του Μπάλντουιν πως θα μπορούσε να σημειωθεί μία τόσο ασύλληπτη τραγωδία σε γυρίσματα ταινίας, όπως έγινε σήμερα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες που έλαβε χώρα το αιματηρό περιστατικό στα γυρίσματα της ταινίας η οποία θα προβληθεί στο Netflix, όπου ο Άλεκ Μπάλντουιν συμμετέχει ως ηθοποιός και παραγωγός.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν πράγματι το όπλο που κρατούσε ο Αμερικανός ηθοποιός είχε άσφαιρα, ή αν κάποιος έβαλε μέσα πραγματικές σφαίρες, ή αν το μπαρούτι που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων εκτόξευσε κάποιου είδους θραύσμα.

Επρόκειτο «για ατύχημα» δήλωσε εκπρόσωπος του σερίφη στο το «The Hollywood Reporter», επικαλούμενος στέλεχος της παραγωγής. Όπως είπε, αντί για άσφαιρα στο πιστόλι που χρησιμοποιούσε ο πρωταγωνιστής, είχαν τοποθετηθεί αληθινές σφαίρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.