ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συγκλονιστικές εικόνες: Ο Α.Μπάλντουιν σοκαρισμένος λίγο μετά το θλιβερό δυστύχημα – Ξέσπασε σε λυγμούς

Συγκλονιστικές εικόνες: Ο Α.Μπάλντουιν σοκαρισμένος λίγο μετά το θλιβερό δυστύχημα – Ξέσπασε σε λυγμούς

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλο τον πλανήτη η είδηση του θανάτου μίας 42χρονης γυναίκας την οποία πυροβόλησε κατά λάθος ο Άλεκ Μπάλντουιν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας.

Ο Μπάλντουιν είναι ο πρωταγωνιστής του γουέστερν, Rust, και συμπαραγωγός της ταινίας. Η απίστευτη τραγωδία συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων όταν με το όπλο που χρησιμοποιούνταν για τα γυρίσματα τραύματισε και σκότωσε την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας και τραυμάτισε σοβαρά τον σκηνοθέτη, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Σε φωτογραφίες που ήρθαν στο φως τη δημοσιότητας, ο Μπάλντουιν διακρίνεται να κλαίει με λυγμούς και να αγωνιά μετά το δυστύχημα σε ένα πάρκινγκ στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, κοντά στη σκηνή των γυρισμάτων του Rust όπου συνέβη το δυστύχημα.

Ο ηθοποιός εθεάθη με δάκρυα στα μάτια έξω από το γραφείο του σερίφη μετά τον τραγικό θάνατο της Χάτσινς. Σε μια ανάρτησή του στο Instagram ώρες πριν από τα μοιραία γυρίσματα, έλεγε ότι η επιστροφή του στο πλατό ήταν εξαντλητική.

Δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, υπό έρευνα το περιστατικό

Την είδηση ότι ο Μπάλντουιν είναι ο άνθρωπος που πυροβόλησε με το όπλο τα πυρά του οποίου σκότωσαν την 42χρονη και τραυμάτισαν τον 48χρονο επιβεβαίωσε και το γραφείο του σερίφη της Σάντα Φε.

Δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, αλλά η αστυνομία είπε ότι μια ποινική έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη ή αυτή τη στιγμή για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του θανάτου της Χάτσινς.

«Το περιστατικό παραμένει υπό έρευνα. Καθώς γίνονται διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες, θα παρέχονται ενημερώσεις», πρόσθεσε.

«Σύμφωνα με την αστυνομία, φαίνεται ότι η σκηνή που βιντεοσκοπούσαν περιελάμβανε τη χρήση όπλου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του σερίφη Χουάν Ρίος σε δήλωσή του. «Οι ντετέκτιβ ερευνούν πώς και τι τύπος βλήματος εκτοξεύτηκε».

Δεν είναι σαφές ακόμη, όπως σημειώνει η Daily Mail, αν το όπλο που σκότωσε την 42χρονη είχε -για κάποιο λόγο- πραγματικές σφαίρες ή αν η πυρίτιδα που χρησιμοποιείται σε άσφαιρα για γυρίσματα ταινιών μπορεί να τραυματίσει κάποιον θανάσιμα. Η έρευνα για το πώς συνέβη το δυστύχημα συνεχίζεται.

Συντετριμμένοι οι παραγωγοί της ταινίας

Νωρίτερα την Πέμπτη, ο εκπρόσωπος του Μπάλντουιν εξέδωσε δήλωση στο People σχετικά με τους πυροβολισμούς, λέγοντας: «Σήμερα σημειώθηκε ένα δυστύχημα στο σετ του Νέου Μεξικού που αφορούσε την αστοχία ενός πυροβόλου όπλου με άσφαιρα».

Εν τω μεταξύ, ένας εκπρόσωπος της Rust Pictures LLC, της εταιρείας παραγωγής της ταινίας, δήλωσε: «Ολόκληρο το καστ και οι εργαζόμενοι στα γυρίσματα είναι συντετριμμένοι με τη σημερινή τραγωδία και στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους της Χαλίνα.

Σταματήσαμε τα γυρίσματα της ταινίας για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα και συνεργαζόμαστε πλήρως με την Αστυνομική Διεύθυνση της Σάντα Φε. Θα παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλους εργάζονται για την ταινία ενώ προσπαθούμε να διαχειριστούμε αυτό το φοβερό γεγονός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.