ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαλίνα Χάτσινς: Αυτό είναι το τελευταίο βίντεο που ανέβασε πριν τον τραγικό θάνατό της στα γυρίσματα του «Rust» (βίντεο)

Χαλίνα Χάτσινς: Αυτό είναι το τελευταίο βίντεο που ανέβασε πριν τον τραγικό θάνατό της στα γυρίσματα του «Rust» (βίντεο)

Ένα συγκλονιστικό δυστύχημα κάνει τον γύρο του πλανήτη, με τον Άλεκ Μπάλντουιν να πυροβολεί και να σκοτώνει καταλάθος την 42χρονη γυναίκα, Χαλίνα Χάτσινς.

Στο τελευταίο της post στο Istagram πριν τον τραγικό της θάνατο, η Χαλίνα Χάτσινς χαμογελαστή, φαίνεται να ιππεύει ένα άλογο στο Νέο Μεξικό, όπου πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

Χαμογελαστή, πάνω σε ένα άλογο, σε έρημο στο Νέο Μεξικό. Είναι το τελευταίο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram η Χαλίνα Χάτσινς, η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφία της ταινίας «Rust» που έπεσε νεκρή, όταν -σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά- όπλο που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν, εκπυρσοκρότησε.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα και η εφημερίδα «Guardian», φαίνεται η ίδια να χαμογελά στον φακό της κάμερας, καθώς βιντεοσκοπεί τις χαλαρές στιγμές της, καθώς ιππεύει ένα άλογο.

Πρόκειται για την τελευταία ανάρτηση που είχε κανει η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram, λίγες ημέρες προτού φύγει από τη ζωή, με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.