ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα προσόντα που χρειάζεσαι για να δουλέψεις σε παιδικό σταθμό – Η πιο ειλικρινής αγγελία

Τα προσόντα που χρειάζεσαι για να δουλέψεις σε παιδικό σταθμό – Η πιο ειλικρινής αγγελία

Το Ladybridge Preschool στο Μπόλτον της Μεγάλης Βρετανίας αναζητούσε να προσλάβει νέες νηπιαγωγούς και έβαλε στα social media την πιο ειλικρινή αγγελία όλων των εποχών.

Σύμφωνα με την αγγελία πρόσληψης, η κατάλληλη υποψήφια θα πρέπει να είναι σε θέση να μπορεί να «μεταμορφωθεί σε πριγκίπισσα Disney», ενώ θα τραγουδά με χάρη μπροστά σε «μικροσκοπικούς ανθρώπους».

Στις απαραίτητες ικανότητες για την κατάλληλη δασκάλα θα είναι να «έχει μάτια στο πίσω μέρος του κεφαλιού» για να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή πολλά παιδάκια ηλικίας από 2 έως 5 ετών, ενώ θα πρέπει να έχει τη διάθεση να δίνει «μεγάλες, ζεστές αγκαλιές, όποτε χρειαστεί».

«Θα πρέπει να μην έχετε πρόβλημα να κυκλοφορείτε σε δημόσιους χώρους μετά τη δουλειά, με τα ρούχα σας γεμάτα άγνωστες ουσίες» συνεχίζει η αγγελία του παιδικού σταθμού.

«Θα πρέπει να έχετε την ικανότητα να διαβάζετε ένα παραμύθι ενώ το κρατάτε ανάποδα, με το λιγότερο 5 διακοπές ανά σελίδα» ζητά οι αγγελία από τις υποψήφιες νηπιαγωγούς.

«Και τελικά, θα πρέπει να είστε έτοιμες να λάβετε μέρος σε πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες και να λερωθείτε. Θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε περιποιημένα τα μαλλιά και τα νύχια σας, αλλά στ’ αλήθεια αξίζει τον κόπο!» καταλήγει η αγγελία για την νέα δασκάλα στον παιδικό σταθμό.

«Η αγγελία μας φαίνεται να ενέπνευσε τον κόσμο. Δεχτήκαμε πολλές αιτήσεις για πρόσληψη και θα μου άρεσε κι άλλα νηπιαγωγεία να είχαν τέτοιες αγγελίες» λέει η 30χρονη ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού, Τζόρνταν Τζάκσον.

«Ήθελα με αυτόν τον τρόπο να προσελκύσω κάποιον καλόκαρδο άνθρωπο με αίσθηση του χιούμορ. Πρέπει να έχεις χιούμορ για να κάνεις αυτή τη δουλειά» εξηγεί η Τζάκσον για την αγγελία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όλο το προσωπικό μας είναι έτσι. Ενεργητικοί, εξωστρεφείς, καλόβολοι» λέει η γυναίκα, μιλώντας στη βρετανική Mirror.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.