Τραγωδία στον Ισημερινό – Χιονοστιβάδα σε ηφαίστειο σκότωσε τέσσερις ανθρώπους

Τραγωδία στον Ισημερινό – Χιονοστιβάδα σε ηφαίστειο σκότωσε τέσσερις ανθρώπους

Τραγωδία σημειώθηκε στον Ισημερινό όπου τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένας πέμπτος τραυματίστηκε από χιονοστιβάδα στο χιονισμένο ηφαίστειο Τσιμποράσο.

«Επιβεβαιώνουμε ότι τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένας πέμπτος τραυματίστηκε», δήλωσαν οι επικεφαλής των υπηρεσιών διάσωσης, υπογραμμίζοντας ότι δώδεκα άνθρωποι συνολικά είχαν παγιδευτεί στη χιονοστιβάδα.

«Μια ομάδα ανθρώπων ανέβαινε στο χιονισμένο Τσιμποράσο όταν χιονοστιβάδα έπεσε πάνω της στα 6.100 μέτρα» πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. «Πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια ομάδα που αποτελείτο από δώδεκα άτομα», πρόσθεσαν σε ανακοίνωσή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Τσιμποράσο είναι ένα χιονισμένο ηφαίστειο του Ισημερινού που έχει ύψος 6.263 μέτρα και βρίσκεται κοντά στην πόλη Ριομπάμπα, σχεδόν 180 χλμ. νότια του Κίτο. Είναι η υψηλότερη κορυφή της οροσειράς των Άνδεων στον Ισημερινό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.