ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιταλία: Ένας νεκρός από τη σφοδρή καταιγίδα στη Σικελία (βίντεο)

Ιταλία: Ένας νεκρός από τη σφοδρή καταιγίδα στη Σικελία (βίντεο)

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζονται οι σφοδρές καταιγίδες στην Σικελία, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατος ενός 67χρονου άνδρα.

Ένας 67χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε έναν οπωρώνα, σε μεγάλη απόσταση από το σημείο όπου εθέαθη για τελευταία φορά, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα νερά και τη λάσπη, στα νοτιοδυτικά της Κατάνης. Η σύζυγός του αγνοείται ακόμη.

Η μετεωρολογική υπηρεσία της Ιταλίας Ilmeteo.it ανέφερε ότι τμήματα της Σικελίας και της Καλαβρίας πλήττονται από έναν σπάνιο για τη Μεσόγειο τυφώνα, τον αποκαλούμενο Medicane. Οι άνεμοι εκτιμάται ότι θα ενισχυθούν αργότερα σήμερα, με ριπές που θα φτάνουν ακόμη και τα 120 χιλιόμετρα την ώρα.

Η ομοσπονδία των αγροτών της Σικελίας σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι περισσότερα από 300 χιλιοστά βροχής έπεσαν κοντά στην Κατάνη μέσα σε λίγες ώρες την Κυριακή, δηλαδή σχεδόν η μισή από την ετήσια ποσότητα βροχής στο νησί.

Η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας έχει σημάνει συναγερμό σήμερα για το βόρειο άκρο της Σικελίας και τη νότια Καλαβρία, προειδοποιώντας ότι υπάρχει κίνδυνος για πρόκληση σημαντικών ζημιών στις περιοχές αυτές

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα σχολεία παρέμειναν κλειστά σε πολλές πόλεις και χωριά, δεκάδες πτήσεις αναγκάστηκαν να αλλάξουν προορισμό και τα δρομολόγια των φεριμπότ ματαιώθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.