Σε Ιορδανία και Αίγυπτο το πρώτο ταξίδι του Κάρολου από την έναρξη της πανδημίας

Σε Ιορδανία και Αίγυπτο το πρώτο ταξίδι του Κάρολου από την έναρξη της πανδημίας

Ο πρίγκιπας Κάρολος, κληρονόμος του βρετανικού θρόνου, και η σύζυγός του Καμίλα θα επισκεφθούν στα μέσα Νοεμβρίου την Ιορδανία και την Αίγυπτο, στο πλαίσιο του πρώτου μεγάλου ταξιδιού τους στο εξωτερικό, από την έναρξη της πανδημίας Covid-19, ανακοίνωσαν σήμερα οι υπηρεσίες τους.

Το ταξίδι αυτό, που έχει προγραμματιστεί για τις 16-19 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσει από την Ιορδανία και θα ολοκληρωθεί στην Αίγυπτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό στο Twitter του ζευγαριού διευκρινίζεται ότι το ταξίδι τους θα επικεντρωθεί στην κλιματική κρίση, μετά τη Διεθνή Σύνοδο για το Κλίμα (COP26), που αναμένεται να διεξαχθεί στις αρχές Νοεμβρίου στη Γλασκόβη (Σκωτία).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.