ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σφοδρή επίθεση Ν.Τραμπ σε Τ.Μπάιντεν για την παράνομη μετανάστευση: «Έχουμε γίνει χωματερή»!

Σφοδρή επίθεση Ν.Τραμπ σε Τ.Μπάιντεν για την παράνομη μετανάστευση: «Έχουμε γίνει χωματερή»!

Σφοδρή επίθεση στον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν για το μεταναστευτικό έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς τον κατηγόρησε πως έχει μετατρέψει τις ΗΠΑ σε χωματερή.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ χαρακτήρισε γελοία τη φερόμενη πρόταση της κυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν να πληρώσει 450.000 δολάρια ανά άτομο σε παράνομους μετανάστες που διαχωρίστηκαν από τις οικογένειές τους στα νότια σύνορα ως αποζημίωση για το «ψυχολογικό τραύμα».

«Έχουμε γίνει χωματερή και είναι πολύ λυπηρό. Δεν είναι καν απίστευτο αυτό που κάνουν», υπογράμμισε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος για την κρίση στα σύνορα των ΗΠΑ.

Μάλιστα, τόνισε πως διαχωρισμός των μελών μιας οικογένειας ήταν μια πρακτική που εφαρμοζόταν και πριν αναλάβει ο ίδιος τα ηνία της χώρας, αλλά την τήρησε και ο ίδιος.

«Όταν οι άνθρωποι το ακούσουν αυτό, ότι δηλαδή ένας γονέας θα χωριστεί με τα παιδιά του δεν θα έρθουν» ανέφερε και πρόσθεσε πως αυτή η τακτική είναι «ένας από τους λόγους που ήμουν τόσο επιτυχημένος στα σύνορα».

Η κρίση στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού έχει μετατραπεί σε έναν από τους μεγαλύτερους πονοκέφαλους για την κυβέρνηση Μπάιντεν με Δημοκρατικούς να κάνουν λόγο για «ανθρωπιστική κρίση και κρίση εθνικής ασφάλειας».

Παράλληλα, οι πρόεδροι του Μεξικού και της Γουατεμάλας, κατηγόρησαν τον Μπάιντεν ότι ενθαρρύνει μετανάστες και διακινητές με τις δηλώσεις και την πολιτική που ακολουθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν κοιτάτε τι κάνουν στα σύνορα, πρέπει να ξέρετε πως δεν υπήρξε ποτέ κάτι παρόμοιο. Το καλύτερο σημείο που είχαμε φτάσει ποτέ πάει στο χειρότερο. Είναι πιθανώς ένα από τα χειρότερα πράγματα που συμβαίνουν γιατί καμία χώρα δεν μπορεί να υποστηρίξει αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ», πρόσθεσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.