ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α.Γκουτέρες: «Δεν εκπληρώθηκαν οι ελπίδες μου από την σύνοδο της G20»

Α.Γκουτέρες: «Δεν εκπληρώθηκαν οι ελπίδες μου από την σύνοδο της G20»

Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα της συνόδου της G20 στη Ρώμη.

“Φεύγω από τη Ρώμη χωρίς να έχουν εκπληρωθεί οι ελπίδες μου, αλλά τουλάχιστον δεν γκρεμίστηκαν”, έγραψε ο Γκουτέρες στο Twitter.

Οι ηγέτες των 20 ισχυρότερων οικονομικών παγκοσμίως συμφώνησαν νωρίτερα σήμερα σε μια διακήρυξη η οποία καλεί για “ουσιαστική και αποτελεσματική” δράση για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής χωρίς ωστόσο να αναφέρει χειροπιαστές δεσμεύσεις ή λεπτομέρειες για τους τρόπους επίτευξης περιορισμού των βλαβερών εκπομπών άνθρακα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.