
Ξεκάθαρη στάση στο ενδεχόμενο πώλησης μαχητικών F16 στην Τουρκία έχει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μαικ Πομπέο, ο οποίος ήταν και αυτός που ενεργοποίησε τις κυρώσεις του αμερικανικού νόμου CAATSA πέρυσι τον Δεκέμβρη λόγω της προμήθειας του ρωσικού συστήματος S400 απο την Άγκυρα.
Ο Μάικ Πομπέο ο οποίος εκφράζει και τις θέσεις του πρώην Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε πως η αμερικανική κυβέρνηση δεν πρέπει καν να εξετάσει ένα τέτοιο αίτημα καθώς μια τέτοιου τύπου συνδιαλλαγή θα αποτελούσε παραβίαση των κυρώσεων CAATSA.
Διαβάστε περισσότερα στο defencenet.gr
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.