ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δυσκολεύεται να βρει προσωπικό τo Salt Bae – Προσφέρει ωρομίσθιο όσο στοιχίζει ο πουρές πατάτας στο μενού

Προκαλεί και πάλι ο Τούρκος

Δυσκολεύεται να βρει προσωπικό τo Salt Bae – Προσφέρει ωρομίσθιο όσο στοιχίζει ο πουρές πατάτας στο μενού

Ο Nusret έχει δεχτεί δριμεία κριτική για τις υπέρογκες τιμές που έχει στο εστιατόριό του στο Λονδίνο, όμως δεν πτοείται, αλλά συνεχίζει να προκαλεί με τις αποφάσεις του το κοινό αίσθημα.

Το εστιατόριό του, αναζητά λοιπόν έμπειρο chef για να εισέλθει στην ομάδα του, προσφέροντας τον «άκρως ανταγωνιστικό μισθό» των 12 ευρώ έως 16 ευρώ την ώρα, συν βεβαίως τα φιλοδωρήματα.

Για να γίνει λίγο πιο κατανοητό αυτό, ο πουρές πατάτας, που είναι απλά γαρνιτούρα σε ένα πιάτο στοιχίζει 14 ευρώ. Τουλάχιστον οι chef να έχουν κάποια έκπτωση στα γεύματα.

Η αγγελία

«Καταπληκτική ευκαιρία για έναν έμπειρο Chef De Partie να ενταχθεί στην ομάδα του Nusret στο νέο εστιατόριο στο Λονδίνο», λέει αρχικά η αγγελία και συνεχίζει: «Ως Chef De Partie, θα δουλέψετε με μερικά από τα καλύτερα υλικά από το Ηνωμένο Βασίλειο και το εξωτερικό, σε ένα από τα πιο διάσημα ψητοπωλεία στον κόσμο.

Θα παίξετε ζωτικό ρόλο σε μια μεγάλη ομάδα και θα υποστηρίξετε τον επικεφαλής chef κατά τη διάρκεια της εργασίας σας.
Στον επιτυχημένο υποψήφιο Nusr-Et το Λονδίνο προσφέρει έναν άκρως ανταγωνιστικό μισθό και εξαιρετικές ευκαιρίες για να αναπτύξει μια παγκόσμια καριέρα.

Αν είσαι Chef de Partie και θέλεις να δουλέψεις στο διάσημο ψητοπωλείο, στείλε το βιογραφικό σου… Θέλουμε να σε ακούσουμε!»

Δυσκολεύεται να βρει προσωπικό

Αρκετά θελκτική η αγγελία, δεν πιστεύετε; Όμως, μια στιγμή… Πραγματικά έχει ανάγκη να βάλει αγγελία για να βρει chef ο Nusret στο εστιατόριό του στο Λονδίνο; Τόσο δύσκολο είναι να βρει εργατικό δυναμικό το πολυδιαφημισμένο εστιατόριο του Τούρκου chef, στο οποίο κοστίζει 1.500 λίρες η διάσημη «χρυσή μπριζόλα».

Δεν πήγε κόσμος στις συνεντεύξεις

Πρόσφατα, το εστιατόριο του Nusret στο Λονδίνο διεξήγαγε τρεις ανοιχτές ημέρες συνεντεύξεων, αλλά όταν ένας ρεπόρτερ της «Evening Standard» πήγε για ρεπορτάζ μήπως βγάλει κανένα λαβράκι, έπαθε «σοκ» όταν δεν βρήκε κανέναν εκεί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι έκπληκτος που δεν βλέπω ουρές ή πλήθη… Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο έξω να κρατά ανυπόμονα το βιογραφικό του» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Σκέφτηκα ότι ίσως έκανα λάθος στη μέρα. Ρωτάω τον θυρωρό και μου είπε ότι μερικά άτομα είχαν εμφανιστεί, γύρω στους είκοσι. Ο τόνος της φωνής του όμως έγινε ψηλότερος και κατάλαβα πως υπερέβαλλε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.