Εκλογές το φθινόπωρο. Ό,τι κι αν λένε οι κυβερνητικοί!

Πρωτοφανές περιστατικό στις ΗΠΑ: Tεραστιο ελάφι πέρασε μέσα από τζαμαρία σε σχολική τάξη (βίντεο)

Η δασκάλα μάζεψε γρήγορα – γρήγορα τα παιδιά και τα έβγαλε έξω με ασφάλεια

Πρωτοφανές περιστατικό στις ΗΠΑ: Tεραστιο ελάφι πέρασε μέσα από τζαμαρία σε σχολική τάξη (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Μια μητέρα στο Σασκατούν των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της όταν είδε μια τεράστια αμερικανική έλαφο να σπάει το τζάμι του παραθύρου και να μπαίνει μέσα σε μια σχολική τάξη.

Η Τζέιμι Μέλνικ μόλις άφηνε τον 2χρονο γιο της στον παιδικό σταθμό που είναι δίπλα στο σχολείο Sylvia Fedoruk, νωρίς το πρωί της Πέμπτης, όταν είδε την αμερικανική έλαφο.

Ο μικρός γιος της εντόπισε το τεράστιο ζώο να τρέχει έξω από την τάξη και ήταν πολύ ενθουσιασμένο που έβλεπε αυτό το μεγάλο ελάφι στο σχολείο του.

Ξαφνικά, η αμερικανική έλαφος έπεσε επάνω σε ένα μεγάλο γυάλινο παράθυρο, πέφτοντας τελικά στο πάτωμα της τάξης σε κατάσταση σοκ.

«Φάνηκα πολύ ψύχραιμη. Δεν με ξάφνιασε όσο, πιθανότατα, θα έπρεπε να με ξαφνιάσει» λέει η νεαρή μητέρα για το παράξενο περιστατικό.

Ήταν περίπου 9 το πρωί όταν το ελάφι μπούκαρε μέσα στην τάξη.

Όπως ανέφερε η Μέλνικ, η δασκάλα μάζεψε γρήγορα – γρήγορα τα παιδιά και τα έβγαλε έξω με ασφάλεια.

Η νεαρή μητέρα βρήκε το θάρρος να τραβήξει μερικές φωτογραφίες του μεγαλοπρεπούς ζώου, ενώ ο δίχρονος γιος της ήταν τόσο εντυπωσιασμένος που όλη μέρα δεν μπορούσε να σταματήσει να μιλάει γι’ αυτό που είχε συμβεί.

«Ξέρουμε τη δασκάλα που έβγαλε όλα τα παιδιά έξω» λέει η Μέλνικ.

«Έτσι, ο μικρός μιλάει πολύ γι’ αυτή και για το πώς φοβόταν την αμερικανική έλαφο, όταν το ζώο μπήκε από το τζάμι» εξηγεί η μητέρα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό CBC.

Σύμφωνα με την τοπική σχολική υπηρεσία, κανείς από τους μαθητές στο δημοτικό σχολείο δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Ένας μαθητής υπέστη μικρά τραύματα, αλλά δεν χρειάστηκε ιατρική βοήθεια, ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Αμέσως μετά το παράξενο περιστατικό, στο δημοτικό κατέφτασαν οι άντρες τη δασικής υπηρεσίας, νάρκωσαν το άγριο ζώο και το μετέφεραν από το σημείο με ασφάλεια.

Η αμερικανική έλαφος είναι σε καλή κατάσταση και πρόκειται να ελευθερωθεί σε σημείο εκτός της πόλης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.