Αυστρία: Η κοιτίδα του ναζισμού έγινε η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που επιβάλλει υποχρεωτική ιατρική επέμβαση σε όλους

Ανακοίνωσε υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους και καθολικό lockdown

Αυστρία: Η κοιτίδα του ναζισμού έγινε η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που επιβάλλει υποχρεωτική ιατρική επέμβαση σε όλους

Στην χώρα που γεννήθηκε το ναζιστικό τέρας και ως φυσική παρουσία και ως ιδεολογία, στην Αυστρία, γεννιέται τώρα και το τέρας του Ολοκληρωτισμού που επιβάλλει υποχρεωτικές ιατρικές επεμβάσεις στο σώμα των ανθρώπων, όπως είναι ο εμβολιασμός.

Συγκεκριμένα η Αυστρία ανακοίνωσε σήμερα την επιβολή lockdown σε εθνικό επίπεδο, το οποίο θα ισχύσει από τη Δευτέρα, ενώ ταυτόχρονα γίνεται και η πρώτη χώρα που κάνει από την 1η Φεβρουαρίου υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για όλους τους πολίτες!

Το νέο εθνικό lockdown το ανακοίνωσε την Παρασκευή (19.11.2021) ο καγκελάριος της Αυστρίας Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Τυρόλο, έπειτα από συνομιλίες με τους κυβερνήτες των περιφερειών.

Το ολικό lockdown θα ισχύσει αρχικά για 10 ημέρες και θα διαρκέσει το πολύ 20 ημέρες.

Ο Σάλενμπεργκ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το lockdown να παραταθεί αν τα κρούσματα δεν μειωθούν δραματικά τις επόμενες 10 μέρες! Επέμεινε όμως ότι δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 20 μέρες.

https://www.youtube.com/watch?t=1&v=biO19tcdcR0&feature=youtu.be&ab_channel=YgeiaNews

Η Αυστρία έγινε η πρώτη χώρα της δυτικής Ευρώπης που επιβάλλει και πάλι ολικό, εθνικό lockdown.

Παράλληλα η Αυστρία καταπατά ουσιαστικά κάθε δικαίωμα των πολιτών καθώς επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους τους πολίτες. Να σημειώσουμε εδώ ότι η Αυστρία είναι μια χώρα πρότυπο της Ελλάδας, ενώ πιθανότατα οι σημερινές ανακοινώσεις να είναι ένα τεστ και για τις υπόλοιπες χώρες, καθώς εάν δεν υπάρξουν αντιδράσεις τότε οι κυβερνήσεις των λοιπών ευρωπαϊκών χωρών θα επιβάλλουν παρόμοια μέτρα.

Όπως τονίσαμε στο pronews.gr ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρόλο που είχε πει ότι δεν θα επιβάλλει lockdown για ανεμβολίαστους, όπως η Αυστρία, τελικά χθες ανακοίνωσε σχεδόν τα ίδια μέτρα με αυτά που ίσχυαν στην Αυστρία μέχρι σήμερα.

Η Αυστρία επιβεβαίωσε απολύτως τα όσα αναφέραμε στο pronews.gr, ότι οι χώρες που έχουν ανακοινώσει lockdown για ανεμβολίαστους (Γερμανία, Αυστρία) θα κάνουν lockdown για όλους. Μάλιστα τότε -πριν κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις ο Κ.Μητσοτάκης- είχαμε πει ότι η Ελλάδα θα τις ακολουθήσει, καθώς θα επιβάλλει στη αρχικά lockdown για ανεμβολίαστους και στη συνέχεια καθολικό lockdown. Οι εξελίξεις μας επιβεβαίωσαν και πλέον αναμένονται εξελίξεις και στη χώρα μας.

Αυτό το οποίο δεν είχαμε φανταστεί ήταν ότι η Αυστρία θα ανακοινώσει υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους.

Φαίνεται λοιπόν ότι η χώρα στην οποία γεννήθηκε Αδόλφος Χίτλερ, είναι λοιπόν η χώρα από την οποία θα ξεκινήσουν οι υποχρεωτικοί μαζικοί εμβολιασμοί…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.