
Ο Επίτροπος κ. Γιάνες Λέναρτσιτς μαζί με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Στυλιανίδη, θα συμμετέχουν στις εργασίες του συνεδρίου για την φετινή περίοδο των δασικών πυρκαγιών το οποίο διοργανώνεται από τον Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας της Ε.Ε.
Στη συνέχεια, οι κ.κ. Λέναρτσιτς και Στυλιανίδης θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου. Αργότερα, ο Επίτροπος θα έχει συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Ο Επίτροπος κ. Λέναρτσιτς θα επισκεφθεί το αεροδρόμιο της Ελευσίνας για να επιθεωρήσει τον στόλο των πυροσβεστικών αεροσκαφών Canadair που εδρεύει εκεί, ενώ θα μεταβεί και στην έδρα της 1ης Ε.Μ.Α.Κ. (Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών).
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.