ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έκκληση Μακρόν στους Ευρωπαίους ηγέτες για κοινή στρατηγική στο μεταναστευτικό

Έκκληση Μακρόν στους Ευρωπαίους ηγέτες για κοινή στρατηγική στο μεταναστευτικό

Ο Εμανουέλ Μακρόν έκανε σήμερα έκκληση για «βελτίωση της ευρωπαϊκής συνεργασίας» με το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Γερμανία και τη Βρετανία προκειμένου να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά τους διακινητές, την επομένη του θανάτου 27 μεταναστών στο ναυάγιο του σκάφους τους στη Μάγχη.

«Χρειαζόμαστε μια πιο ισχυρή ευρωπαϊκή συνεργασία στο θέμα αυτό, η Γαλλία είναι χώρα διέλευσης, αγωνιζόμαστε εναντίον αυτών των δικτύων διακινητών που χρησιμοποιούν τη δυστυχία, αλλά πρέπει γι΄αυτό να βελτιώσουμε την ευρωπαϊκή συνεργασία”, δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος από το Ζάγκρεμπ όπου υπέγραψε με τον πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς την πώληση 12 μαχητικών αεροσκαφών Rafale.

«Όταν αυτές οι γυναίκες και αυτοί οι άνδρες φθάνουν στις ακτές της Μάγχης, είναι ήδη πολύ αργά”, επέμεινε, άρα “πρέπει οι εταίροι μας να έχουν μια αίσθηση ευθύνης και πρέπει να ενισχύσουμε τις συνεργασίες μας με το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Γερμανία αλλά και με τους Βρετανούς και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή». «Η επίσκεψη του πρωθυπουργού (Ζαν Καστέξ) και υπουργών στις αρχές της εβδομάδας στο Βέλγιο επέτρεψε να σημειωθεί πρόοδος, τώρα θα την εφαρμόσουμε γρήγορα», διευκρίνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.