ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Απολογία από την πρωθυπουργό της Δανίας μετά τα ψώνια χωρίς μάσκα

Απολογία από την πρωθυπουργό της Δανίας μετά τα ψώνια χωρίς μάσκα

Η πρωθυπουργός της Δανίας, Μέττε Φρέντρικσεν, εθεάθη να κάνει ψώνια χωρίς να φορά μάσκα, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις και την ανάγκασε να προχωρήσει σε δημόσια απολογία μέσω μιας ανάρτησης της στα social media.

Τοπικό μέσο ενημέρωσης δημοσίευσε ένα βίντεο που αποτύπωνε την πρωθυπουργό να δοκιμάζε ρούχα, χωρίς όμως μάσκα. Μετά τις αντιδράσεις, η ίδια έκανε μία ανάρτηση στο Facebook απολογούμενη για την κίνηση της και λέγοντας πως ξεχάστηκε. «Ξέχασα να φορέσω μάσκα όταν πήγα για ψώνια στην κεντρική Κοπεγχάγη» είπε και συμπλήρωσε: «Ήταν μία παράβλεψη ύστερα από τους νέους κανονισμούς και μπορώ να πω ότι το κατάλαβα μετά τη βιντεοσκόπηση. Ξέρω ότι μπορεί να το πάθει οποιοσδήποτε. Αλλά, κατά προτίμηση, όχι σε μένα – Λυπάμαι, φυσικά, και άλλη μία φορά θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για όλα όσα κάνουν για να συγκρατήσουν την πανδημία» κατέληξε.

Προ λίγου διαστήματος, αποφασίστηκε η εφαρμογή νέων μέτρων στη χώρα, ύστερα από την αύξηση των κρουσμάτων , μεταξύ αυτών και η χρήση μάσκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη δορά που αξιωματούχος της χώρας «πιάνεται» να μην τηρεί τα μέτρα. Το 2020 ο υπουργός Υγείας της χώρας είχε φωτογραφηθεί σε τρένο, χωρίς μάσκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.