ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Πεντάγωνο: Διαψεύδει τη Ρωσία για τα περί πρόκλησης με χημικά στην Ουκρανία

Πεντάγωνο: Διαψεύδει τη Ρωσία  για τα περί πρόκλησης με χημικά στην Ουκρανία

«Ψευδή» χαρακτήρισε τη δήλωση του Ρώσου υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού ότι αμερικανικές ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες που βρίσκονται στην περιοχή Ντόνετσκ ετοιμάζουν μια πρόκληση με χημικά συστατικά στην ανατολική Ουκρανία, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Τζον Κέρμπι.

«Αυτές οι δηλώσεις του υπουργού Σοϊγκού είναι εντελώς ψευδείς», δήλωσε ο Κέρμπι κατά τη διάρκεια ενημέρωσης την Τρίτη 21/12. Όταν ρωτήθηκε πώς το ξέρει αυτό, ο Κέρμπι επανέλαβε: «Είναι ψευδείς».

Ο εκπρόσωπος είπε επίσης ότι ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν δεν έχει μιλήσει με τον Σοϊγκού και δεν σκοπεύει να το κάνει ακόμα.

Νωρίτερα την Τρίτη, ο Σοϊγκού δήλωσε ότι εμπορευματοκιβώτια με μη αναγνωρισμένα χημικά συστατικά έχουν παραδοθεί στις πόλεις Αβντέβκα και Κράσνι Λίμαν για να διαπράξουν προκλήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, υπάρχουν περίπου 120 υπάλληλοι αμερικανικών ιδιωτικών στρατιωτικών εταιρειών που εκπαιδεύουν τις ουκρανικές ειδικές δυνάμεις στην περιοχή του Ντόνετσκ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.