ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΗΠΑ: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε συνεπιβάτες για τη… μάσκα (βίντεο)

Ο άντρας δεν φορούσε σωστά τη μάσκα του, ενοχλώντας άλλους επιβάτες

ΗΠΑ: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε συνεπιβάτες για τη… μάσκα (βίντεο)

Ένας επιβάτης που φέρεται να παραβίαζε τις εντολές για τη χρήση μάσκας σε μια κατάμεστη πτήση της Delta από το Λος Άντζελες προς το Μέμφις πρωταγωνίστησε σε συμπλοκή με έναν συνταξιδιώτη του, δείχνει ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο TMZ.

Ο άντρας δεν φορούσε σωστά τη μάσκα του, ενοχλώντας άλλους επιβάτες, σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας.

«Πρέπει να είσαι από το Λος Άντζελες γιατί νομίζεις ότι είσαι καλύτερος από όλους» του είπε οργισμένος ένας συνεπιβάτης. Και μετά η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, όταν κάποιος από το πλήθος είπε επίσης: «Είσαι πραγματικά φρικτό άτομο».

Στο βίντεο ακούγονται οι προσβολές και οι δύο άνδρες διακρίνονται να παλεύουν και να χτυπούν ο ένας τον άλλον στο πρόσωπο. Μια γυναίκα ουρλιάζει «σταμάτα, σταμάτα» και οι δύο προσπαθούν να βγάλουν ο ένας τον άλλο νοκ-άουτ

Κανένας από τους…μαχητές δεν σταματάει, φυσικά, και η γυναίκα συνεχίζει να ουρλιάζει στο βάθος. Στη συνέχεια ένας άλλος επιβάτης μπαίνει ανάμεσα στους δύο άνδρες και τελικά υποχωρούν και οι δύο προς αντίθετες κατευθύνσεις στο διάδρομο.

Σύμφωνα με την πηγή του ιστότοπου, η αστυνομία είτε δεν κλήθηκε ποτέ είτε δεν εμφανίστηκε όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Μέμφις. Και οι δύο άνδρες βγήκαν από το αεροπλάνο και κράτησαν αποστάσεις στο χώρο παραλαβής αποσκευών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.