Αυστρία: Ένα 12χρονο παιδί ποδοσφαιριστής τοπικής ομάδας πεθαίνει ξαφνικά λίγο μετά την 2η δόση του εμβολίου

Μεγαλώνει η λίστα με τους αιφνίδιους θανάτους αθλητών

Αυστρία: Ένα 12χρονο παιδί ποδοσφαιριστής τοπικής ομάδας πεθαίνει ξαφνικά λίγο μετά την 2η δόση του εμβολίου

Την Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου, ένα 12χρονο αγόρι, ο Leo Forstenlechner άφησε την τελευταία του πνοή εντελώς απροσδόκητα.

Tα προβλήματα υγείας του μικρού αγοριού ξεκίνησαν λίγο μετά τον εμβολιασμό του με την δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.

O μικρός Leo αρχικώς νοσηλεύτηκε με αναπνευστικά προβλήματα και λίγες ημέρες μετά πέθανε.

Ο μικρός αγωνιζόταν με την ομάδα SU Inzing U13 μια μικρή κοινότητα του Tyrol κοντά στο Innsbruck. Αν και άρχισε να παίζει χόκεϊ επί πάγου ακολούθησε το ποδόσφαιρο με εξαιρετικό ενθουσιασμό και αξιοσημείωτη αφοσίωση αναφέρει η gazettenetworth.

To όνομα του μικρού ποδοσφαιριστή Leo Forstenlechner φιγουράρει ήδη στη μακροσκελή λίστα εμβολιασμένων αθλητών που πέθαναν το 2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.