ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βραζιλία: Διάσημος 28χρονος τραγουδιστής πέθανε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού

Βραζιλία: Διάσημος 28χρονος τραγουδιστής πέθανε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας διάσημος Βραζιλιάνος τραγουδιστής έξι εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού.

Πρόκειται για τον Cantor Maurílio, από το δίδυμο «Luiza και Maurílio», πέθανε, όπως λέγεται, από πνευμονική εμβολή (θρόμβοι αίματος στους πνεύμονες).

Ο 28χρονος τραγουδιστής είχε εμβολιαστεί με τη δεύτερη δόση του στις 17 Νοεμβρίου και πέθανε μόλις έξι εβδομάδες μετά το δεύτερο εμβόλιο του COVID-19!

Αρκετοί τραγουδιστές μπήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τιμήσουν τον μουσικό μεταξύ των οποίων Wesley Safadão, Ένας Βραζιλιάνος τραγουδιστής με 35 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram:

«Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές του Maurílio».

Η γνωστή καλλιτέχνης Maraisa απέτινε επίσης φόρο τιμής στον Maurílio λέγοντας:

«Σήμερα, χάσαμε έναν ακόμη μεγάλο φίλο! Maurilio, ένας φωτισμένος τραγουδιστής και ένα ασυναγώνιστο ταλέντο!

Μακάρι να ακολουθήσεις το μονοπάτι του φωτός και να μας κοιτάς από ψηλά, γιατί είμαι σίγουρος ότι βρίσκεσαι στο καλύτερο μέρος του κόσμου… Εκεί που σου αξίζει!

Σε αγαπώ φίλε μου!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.