ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Βρετανία: Τρέμει η βασιλική οικογένεια της αποκαλύψεις της Γ. Μάξγουελ που κινδυνεύει με 65 έτη φυλάκιση

Η ερωμένη του Τζέφρι Επστάιν φέρεται ως ο άνθρωπος που προμήθευε την ελίτ του κινηματογράφου με ανήλικες

Βρετανία: Τρέμει η βασιλική οικογένεια της αποκαλύψεις της Γ. Μάξγουελ που κινδυνεύει με 65 έτη φυλάκιση

Bασιλική κρίση έχει ξεσπάσει στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ με τον πρίγκιπα Άντριου να είναι συνεχώς στο τηλέφωνο μιλώντας με τους δικηγόρους του υπό το φόβο ότι η «μαντάμ» Γκισλέιν Μάξγουελ, πρώην ερωμένη του Αμερικανού παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταιν, θα ανοίξει το στόμα της αποκαλύπτοντας το ρόλο του γιου της Βασίλισσας Ελισάβετ στα σεξουαλικά όργια με ανήλικες «σκλάβες του σεξ».

Δικαστήριο του Μανχάταν αποφάνθηκε πριν από λίγες ώρες ότι, η κόρη του πρώην βαρόνου των βρετανικών ΜΜΕ, Ρόμπερτ Μάξγουελ βοηθούσε τον Αμερικανό χρηματιστή να κακοποιεί σεξουαλικά γυναίκες και ανήλικα κορίτσια τα οποία «ψάρευε» η ίδια.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Γκισλέιν Μάξγουελ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 65 έτη γεγονός που σημαίνει ότι το υπόλοιπο της ζωής της θα το περάσει στη φυλακή.

Το σώμα ενόρκων έκρινε ομόφωνα ένοχη την Γκισλέιν για ένα από τα χειρότερα εγκλήματα που μπορεί να φανταστεί κανείς: τη διευκόλυνση της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και τη συμμετοχή σε αυτήν», ανέφερε σε ανακοίνωση Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας του δικαστηρίου του Μανχάταν, Ντέιμιαν Γουίλιαμς.

Εάν όμως ανοίξει το στόμα της αποκαλύπτοντας τους πελάτες της και φίλους του Τζέφρι Έπσταιν που φέρεται να συμμετείχαν στα σεξουαλικά όργια με ανήλικες, όπως ο πρίγκιπας Άντριου, τότε η ποινή της θα μπορούσε να μειωθεί.

Κι ενώ το Παλάτι του Μπάκιγχαμ κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, η βρετανική εφημερίδα «The Sun» αποκαλύπτει τη φυλακή στην οποία θα μεταφερθεί η «μαντάμ» Γκισλέιν όταν ανακοινωθεί η ποινή της. Η κόρη του πρώην μεγιστάνα του βρετανικού Τύπου Ρόμπερτ Μάξγουελ βρέθηκε σε μία φυλακή- κολαστήριο στη Νέα Υόρκη από το καλοκαίρι του 2020.

Όταν όμως ανακοινωθεί η ποινή της, θα μεταφερθεί σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun», η 60χρονη Γκισλέιν θα μεταφερθεί στη φυλακή «Disneyland».

Για τις πέντε κατηγορίες που κρίθηκε ένοχη, κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και 65 έτη γεγονός που σημαίνει ότι θα περάσει όλη τη ζωή της στη φυλακή.

Σε αντίθεση όμως με το Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης που βρίσκεται έγκλειστη από το καλοκαίρι του 2020, η φυλακή στην οποία θα μεταφερθεί έχει και του πουλιού το γάλα… Για να αποτραπεί το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, υπάρχει συνεχής επιτήρηση ειδικών φρουρών.

Ειδικός σε θέματα φυλακών δήλωσε στους Times ότι, μόλις η Γκισλέιν φθάσει στη φυλακή, θα νομίζει ότι κέρδισε το λαχείο».

Από το Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης στο Ντάνμπερι του Κονέκτικατ

Από τη σύλληψή της τον Ιούλιο του 2020, όταν τελικά εντοπίστηκε από τις αρχές, η Μάξγουελ εγκλωβίστηκε στο διαβόητο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης στο Μπρούκλιν – που θεωρείται μια από τις πιο σκληρές φυλακές της Αμερικής.

Ενόψει της δίκης της, οι δικηγόροι της Maxwell προσπάθησαν επανειλημμένα -και ανεπιτυχώς- να πείσουν τον δικαστή να την αφήσει ελεύθερο με εγγύηση, παραπονούμενοι ότι δεν μπορούσε άλλο την «κόλαση».

Οι δικηγόροι της υποστήριξαν ακόμη και ότι οι συνθήκες φυλάκισής της ήταν κατάλληλες μόνο για τον φανταστικό κατά συρροή δολοφόνο Hannibal Lecter.

Ωτόσο, στη νέα της φυλακή θα μπορεί να επισκεφθεί τη βιβλιοθήκη, να γυμναστεί , να κάνει τηλέφωνα , να χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο όπως επίσης και να μπορεί να παρακολουθεί ταινίες στην τηλεόραση. Στη φυλακή – Disneyland κρατούνται 1.049 άνδρες και γυναίκες.

Οι κρατούμενοι μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν μαθήματα επαγγελματικής κατάρτισης στη μαγειρική, την κηπουρική, την αρτοποιία και τη ζωγραφική. Επιπλέον, μπορούν να εκπαιδευτούν για να γίνουν βοηθοί οδοντιάτρων και υδραυλικοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι, ο πρώην εραστής και συνεργάτης της, Τζέφρι Έπσταϊν αυτοκτόνησε ενώ βρισκόταν έγκλειστος σε φυλακή του Μανχάταν τον Αύγουστο του 2019 και περίμενε να εκδικαστεί η υπόθεσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.