Έμμεση ομολογία Lancet: Επιστήμονες δημιούργησαν τον Covid-19 σε κινεζικό εργαστήριο και τους βοηθήσαμε να το καλύψουν

Ο Peter Daszak είχε «προσωπικά συμφέροντα» λέει ο ιδιοκτήτης του «Lancet» - Είχε χρηματοδοτήσει και τον Σ.Τσιόδρα για να υπογράφει την επίμαχη «μελέτη»

Έμμεση ομολογία Lancet: Επιστήμονες δημιούργησαν τον Covid-19 σε κινεζικό εργαστήριο και τους βοηθήσαμε να το καλύψουν

Στις 30 Ιανουαρίου 2020 ελληνική εφημερίδα φιλοξενεί μελέτη η οποία υποστηρίζει ότι ο Covid-19 είχε γεννηθεί από την φύση και μεταδόθηκε στους ανθρώπους που έτρωγαν νυχτερίδες από την κρεαταγορά της Γουχάν, αθωώνοντας με αυτό τον τρόπο πλήρως τα κινεζικά βιολογικά εργαστήρια.

Αυτή η μελέτη είχε γίνει στα μέσα του Ιανουαρίου του 2020 από διάφορους επιστήμονες, είχε παραγγελθεί από τον Peter Daszak, όπως σας είχε αποκαλύψει το pronews.gr και στη συνέχεια δημοσιεύθηκε από το έγκυρο ιατρικό περιοδικό «Lancet».

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια, σύμφωνα με το «thenationalpulse» ο εκδότης του ιατρικού περιοδικού παραδέχεται ότι ο Peter Daszak είχε «σημαντικά προσωπικά συμφέροντα» με το να υποστηρίξει ότι ο ιός προήλθε από νυχτερίδες και όχι από κινεζικό εργαστήριο.

Η παραδοχή από τον Δρ. Richard Horton έγινε κατά τη διάρκεια ενός ψηφίσματος από Βρετανούς βουλευτές στην Επιτροπή Επιστήμη και Τεχνολογίας. Η αποκάλυψη επιβεβαιώνει πολλά από τα ρεπορτάζ του pronews.gr για τον Daszak, το εργαστήριο της Γουχάν και τα ψεύδη που είπαν περί προέλευση της πανδημίας από τη φύση.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=pY-uMOonvJI&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

Η δημόσια ομολογία του R.Horton για τα «συγκρουόμενα συμφέροντα» του Daszak προκαλεί πολλά ερωτήματα για τη δήλωση που έκαναν οι επιστήμονες το 2020, σύμφωνα με την οποία ο Covid-19 προέρχεται από τη φύση. Τότε η συγκεκριμένη δήλωση είχε οδηγήσει στην «παύση» των ερευνών για την αναζήτηση της προέλευσης του ιού, ενώ παράλληλα είναι μέχρι και σήμερα η επικρατούσα άποψη στα μεγάλα ΜΜΕ.

Σε αυτή τη δήλωση βασίστηκαν οι άνθρωποι του νόμου, αλλά και τα ΜΜΕ για να υποστηρίξουν ότι ο ιός δεν προέρχεται από το εργαστήριο της Γουχάν που χρηματοδοτούσε ο Α.Φάουτσι.

Να θυμίσουμε ότι τη συγκεκριμένη δήλωση την υπέγραψαν και Έλληνες επιστήμονες και συγκεκριμένα οι: Αναπληρωτής καθηγητής ο Δημήτριος Παρασκευής, και η Eυαγγελία-Γεωργία Κωστάκη, ο επίκουρος καθηγητής ο Γκίκας Μαγιορκίνης από το Εργαστήριο Υγιεινής Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής του ΕΚΠΑ, επίκουρος καθηγητής και αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ ο Γεώργιος Παναγιωτακόπουλος, καθηγητής κλινικής ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και μέλος ΔΣ του ΕΟΔΥ ο Γεώργιος Σουρβίνος και βέβαια, πάνω απ’όλους ο καθηγητής Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.

Τα ονόματα των περισσοτέρων έγιναν γνωστά σε όλους τους Έλληνες κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ουσιαστικά η ομολογία του ιδιοκτήτη του Lancet είναι ότι ο κορωνοϊός (μάλλον) προέρχεται από το ένοχο εργαστήριο στην Γουχάν, αλλά οι συγκεκριμένοι επιστήμονες που υπέγραψαν την «μελέτη» δεν ήθελαν να γίνει αυτό γνωστό, γιατί ο Peter Daszak είχε «προσωπικά συμφέροντα» και το ιατρικό περιοδικό τους βοήθησε (άθελα του;) να αποκρύψουν την αλήθεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.