ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γενς Στόλτενμπεργκ: Tο ΝΑΤΟ ενδιαφέρεται για την βελτίωση των στρατιωτικών διαύλων επικοινωνίας με τη Ρωσία

Γενς Στόλτενμπεργκ: Tο ΝΑΤΟ ενδιαφέρεται για την βελτίωση των στρατιωτικών διαύλων επικοινωνίας με τη Ρωσία

Σε δηλώσεις σχετικά με τις ρωσοΝΑΤΟϊκές σχέσεις προχώρησε ο Γενς Στόλτενμπεργκ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δύο πλευρές είχαν μία σοβαρή συζήτηση σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία. Όπως είπε, υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας, όμως είναι σημαντικό να εκκινήσει ο διάλογος.

Τα μέλη του ΝΑΤΟ στη συνάντηση επεσήμαναν προς τη Ρωσία το δικαίωμα όλων των χωρών να καθορίσουν τη μοίρα τους.

Μάλιστα, μετά τη συνάντηση και οι δυο πλευρές υποστηρίζουν την ανάγκη συνέχισης του διαλόγου ενώ η Μόσχα παρουσίασε τη θέση της για τη μη επέκταση της συμμαχίας προς τα ανατολικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στόλτενμπεργκ υποστήριξε πως το ΝΑΤΟ ενδιαφέρεται για την βελτίωση των στρατιωτικών και πολιτικών διαύλων επικοινωνίας με τη Ρωσία ενώ κάλεσε τη Μόσχα να αποφύγει ενέργειες που κλιμακώνουν την ένταση απέναντι και να συμμορφωθεί με τις διεθνείς υποχρεώσεις της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.