ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ. Λαβρόφ: «Οι ΗΠΑ οργάνωσαν το πραξικόπημα στην Ουκρανία και τώρα κατασκευάζουν σενάρια»

Σ. Λαβρόφ: «Οι ΗΠΑ οργάνωσαν το πραξικόπημα στην Ουκρανία και τώρα κατασκευάζουν σενάρια»

Επίσημοι Αμερικανοί αξιωματούχοι προέβησαν σε δηλώσεις πλήρους παραπληροφόρησης για την υποτιθέμενη προβοκάτσια που τάχα ετοιμάζει η Ρωσία, ώστε να αποκτήσει την πρόφαση για «τη λεγόμενη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, αναφερόμενος σε δηλώσεις της εκπροσώπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι, η οποία συνέκρινε την σημερινή κατάσταση στην Ουκρανία με αυτήν που είχε διαμορφωθεί στην Κριμαία το 2014, είπε ότι η τραγωδία στην σημερινή Ουκρανία «πράγματι άρχισε το 2014» ωστόσο δεν ήταν συνέπεια κάποια πρόκλησης εκ μέρους της Ρωσίας, αλλά το αποτέλεσμα «ενός πραξικοπήματος που το υποστήριξαν και μάλιστα οργάνωσαν σε σημαντικό βαθμό» οι ΗΠΑ.

Ο Λαβρόφ αναφερόμενος στις δηλώσεις της υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιας για πολιτικά θέματα Βικτόρια Νούλαντ, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επεξεργαστεί 18 σενάρια δράσης στην περίπτωση ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, δήλωσε με μια δόση δηκτικής ειρωνείας:

«Μπορώ μόνο επιπροσθέτως να υποθέσω, ότι μάλλον οι Ηνωμένες Πολιτείες όπως είναι γνωστό διαθέτουν 17 μυστικές και κατασκοπευτικές υπηρεσίες. Ίσως, οι 17 υπηρεσίες μαζί με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μας κάνουν 18 σενάρια. Μπορούν λοιπόν να προκηρύξουν διαγωνισμό μεταξύ τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προσέθεσε μάλιστα ότι η Μόσχα εξετάζει διάφορα σενάρια που αφορούν τις περαιτέρω ενέργειές της στον τομέα της διασφάλισης εγγυήσεων ασφαλείας, τα οποία πάντως, όπως είπε, είναι λιγότερα από αυτά των ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.