ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σκωτία: Τέλος τα περιοριστικά μέτρα από την Δευτέρα – Στην Ελλάδα πότε;

Την ώρα που στην Ελλάδα η επιτροπή προσανατολίζεται στην παράταση των μέτρων στην Σκωτία βγάζουν την κοινωνία από τον «γύψο»

Σκωτία: Τέλος τα περιοριστικά μέτρα από την Δευτέρα – Στην Ελλάδα πότε;

Η Σκωτία θα τερματίσει όλους τους περιορισμούς για Omicron τη Δευτέρα, ανακοίνωσε η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον-Nicola Sturgeon.

Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι τα δεδομένα είναι ενθαρρυντικά. Ο αριθμός των ασθενών με Covid στα νοσοκομεία φαίνεται να κορυφώθηκε και αρχίζει να σταθεροποιείται και να είναι περίπου 25% μικρότερος από την κορύφωση τον περασμένο χειμώνα.

Τα νυχτερινά κέντρα θα ανοίξουν ξανά, οι μεγάλες εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους μπορούν να συνεχιστούν και οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης θα καταργηθούν από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με τα κυριότερα σημεία της δήλωσης της Nicola Sturgeon: η Σκωτία βρίσκεται σε «καθοδική κλίση» του κύματος Omicron. Οι περιορισμοί σε κλειστούς χώρους θα λήξουν στις 24 Ιανουαρίου. Οι άνθρωποι θα πρέπει να παραμένουν «προσεκτικοί» όταν αναμιγνύονται κοινωνικά. Οι μάσκες θα παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους.

Αλλά και στην Αγγλία η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να καταργήσει σταδιακά τους εναπομείναντες περιορισμούς πανδημίας, συμπεριλαμβανομένης της τηλεργασίας από το σπίτι και της χρήσης διαβατηρίων εμβολίων, ανέφεραν βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Παρ΄ότι η Βρετανία ανέφερε 438 νέους θανάτους από τον COVID-19, το υψηλότερο ημερήσιο νούμερο από τις 24 Φεβρουαρίου πέρυσι.

Ωστόσο στην Ελλάδα των χιλιομαγειρεμένων στατιστικών και των αλλοπρόσαλλων οδηγιών(μην κάνετε rapid κάτε PCR και μετά: κάντε rapid όχι PCR) επιτροπή των «ειδικών» σκέφτεται να παρατείνει κι άλλο τα μέτρα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.