ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το Ισραήλ μελετά την σταδιακή κατάργηση του Green Pass κατόπιν εισηγήσεων κορυφαίων επιδημιολόγων!

Το Ισραήλ μελετά την σταδιακή κατάργηση του Green Pass κατόπιν εισηγήσεων κορυφαίων επιδημιολόγων!

Τα διαβατήρια εμβολίων θα πρέπει να καταργηθούν σταδιακά στην εποχή του Omicron, λέει ο κορυφαίος ανοσολόγος του Ισραήλ, Cyrille Cohen.

.O καθηγητής Cyrille Cohen είναι επικεφαλής της Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο Bar Ilan και μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής για τα εμβόλια για την ισραηλινή κυβέρνηση. Σε μια ευρεία και ειλικρινή συνέντευξη, ο Καθηγητής λέει στον Freddie Sayers:

«Ο σκοπός του Green Pass ήταν αρχικά να προσπαθήσει να δημιουργήσει κάποιου είδους ασφαλέστερο περιβάλλον για τα εμβολιασμένα άτομα, ειδικά για εκείνους που μπορεί να αρρωστήσουν σοβαρά. Το Green Pass ενθάρρυνε επίσης τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, αλλά αυτή τη στιγμή είναι άσχετο, καθώς η παραλλαγή omicron μολύνει τόσο τους εμβολιασμένους όσο και τους μη εμβολιασμένους με παρόμοιο ρυθμό.

«Η έννοια του Green Pass / διαβατηρίου εμβολίου δεν είναι πλέον σχετική στην εποχή του Omicron και θα πρέπει να καταργηθεί σταδιακά. Αυτός και οι συνάδελφοί του ήταν έκπληκτοι και απογοητευμένοι που τα εμβόλια δεν εμπόδισαν τη μετάδοση, όπως ήλπιζαν αρχικά. Το μεγαλύτερο λάθος της πανδημίας στο Ισραήλ ήταν το κλείσιμο των σχολείων και της εκπαίδευσης Η εκτεταμένη μόλυνση είναι πλέον αναπόφευκτο μέρος της μελλοντικής ανοσίας — αλλιώς γνωστή ως ανοσία αγέλης. Η Omicron έχει επιταχύνει την πανδημία σ’ ενδημική φάση, στην οποία ο Covid θα είναι «σαν γρίπη»

Τέλος ο κορυφαίος Ισραηλινός ανοσολόγος έκλεισε την αναφορά του στα εμβόλια λέγοντας: «Χρειαζόμαστε καλύτερα εμβόλια που να προβλέπουν την μετάδοση».

Ισραηλινά μέσα πάντως ισχυρίζονται πως το υπουργείο Υγείας μελετά – κατόπιν εισηγήσεων που δέχεται- την σταδιακή κατάργηση του Green Pass

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.