ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σικάγο: Βάζουν φωτιές για καλό σκοπό σε γραμμές των τρένων (βίντεο)

Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε

Σικάγο: Βάζουν φωτιές για καλό σκοπό σε γραμμές των τρένων (βίντεο)

Φωτιές στις γραμμές των τρένων, θα δει κανείς στο Σικάγο τους κρύους μήνες και να είστε σίγουροι ότι δεν έχουν προκληθεί από αμέλεια ή από τίποτα πιτσιρικάδες που το έκαναν για πλάκα.

Είναι μία απόφαση της διοίκησης του προαστιακού του Σικάγο τα τελευταία χρόνια, ώστε τους κρύους και παγωμένους μήνες να αποφεύγεται η διακοπή των δρομολογίων. Κρατάνε σε μία θερμοκρασία τις γραμμές ώστε να μπορούν να κινούνται τα τρένα, τα οποία όπως θα δείτε περνάνε κανονικά πάνω από τις φωτιές.

Το «Fox News» είχε εξηγήσει γι αυτό πως είναι η μέθοδος θέρμανσης των τρένων, η οποία εφαρμόζεται από παλιά, από την «Metra», εταιρεία σιδηροδρομικού δικτύου. «Υπάρχουν διακόπτες θέρμανσης που είναι τοποθετημένοι δίπλα στις γραμμές του τρένου για να διατηρούνται ζεστοί όλο το χειμώνα. Δίπλα στους διακόπτες, υπάρχουν καυστήρες αερίου ακριβώς», επεσήμανε ο Μάικλ Γκίλις, Διευθυντής Επικοινωνίας της «Metra»: «Συνολικά διαθέτουμε περίπου 500 διακόπτες στο σύστημά μας και θέλουμε να τους κρατάμε ζεστούς και να κρατάμε την υγρασία μακριά τους γιατί δεν θέλουμε να παγώσουν».

Συμπλήρωσε δε: «Χρησιμοποιούμε κάτι σαν φυσητήρες ζεστού αέρα, σαν πιστολάκι μαλλιών, για να κρατάμε τους διακόπτες ζεστούς. Σε άλλα σημεία, χρησιμοποιούμε ένα ηλεκτρικό μέταλλο, σαν σίδερο για μπούκλες, για να διατηρήσουμε τον διακόπτες σε μορφή μετάλλου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.