ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΗΠΑ: Κυκλώνας-βόμβα απειλεί τις βορειοανατολικές ακτές

Θα υπάρξουν ακυρώσεις πτήσεων και προβλήματα σε κάθε είδους μετακινήσεις

ΗΠΑ: Κυκλώνας-βόμβα απειλεί τις βορειοανατολικές ακτές

Επικίνδυνη χιονοθύελλα, που χαρακτηρίζεται “κυκλώνας βόμβα” και θα συνοδεύεται από ισχυρότατους ανέμους, πολικές θερμοκρασίες και τεράστιες ποσότητες χιονιού, πλησιάζει τις επόμενες ώρες τις βορειοανατολικές ακτές των ΗΠΑ, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στις αρχές.

Η σφοδρή κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει περίπου 75 εκατομμύρια ανθρώπους και θα κάνει την εμφάνιση της οριακά πάνω από την Ουάσιγκτον έως και το Μέιν. Οι αρχές εκτιμούν ότι οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνες και προειδοποιούν ότι θα υπάρχουν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος λόγω των θυελλωδών ανέμων των οποίων η ένταση θα θυμίζει κυκλώνα.

Θα υπάρξουν ακυρώσεις πτήσεων και προβλήματα σε κάθε είδους μετακινήσεις, όπως εκτιμούν οι ειδικοί και καλούν εκατομμύρια πολίτες να οπλιστούν με υπομονή και να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εξέλιξη του φαινομένου έχει μετατραπεί σε πονοκέφαλο για την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία τις τελευταίες ημέρες, διότι η πορεία του αλλάζει συνεχώς και μαζί με αυτή και οι προειδοποιήσεις που οφείλουν να εκδίδουν οι πολιτείες που βρίσκονται στο πέρασμα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.