ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστραλία σε Κ.Γουέστ: Αν δεν εμβολιαστείς δεν έρχεσαι εδώ για συναυλία

Μετά το τένις... και οι συναυλίες

Αυστραλία σε Κ.Γουέστ: Αν δεν εμβολιαστείς δεν έρχεσαι εδώ για συναυλία

Οι Αυστραλοί έχουν αποφασίσει να μην επιστρέψουν σε κανέναν ανεμβολίαστο να μπει στη χώρα τους, έτσι μετά τον Νόβακ Τζόκοβιτς, και ο Κάνιε Γουέστ αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Ο καλλιτέχνης της χιπ χοπ Κάνιε Γουέστ θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένος, αν θέλει να κάνει συναυλίες στην Αυστραλία, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον.

Ο Κάνιε Γουέστ σχεδιάζει μια περιοδεία στην Αυστραλία τον Μάρτιο και η κυβέρνηση έσπευσε να τον προειδοποιήσει για τους νόμους που ισχύουν στη χώρα.

Η προειδοποίηση έγινε μόλις δύο εβδομάδες αφού οι ελπίδες του σούπερσταρ του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς για ένα τίτλο Γκραν Σλαμ ματαιώθηκαν όταν δικαστήριο στήριξε την απόφαση της κυβέρνησης να ακυρώσει τη βίζα του εξαιτίας των κανονισμών σχετικά με την Covid-19 και του γεγονότος ότι είναι ανεμβολίαστος.

«Οι κανόνες είναι ότι πρέπει να είσαι πλήρως εμβολιασμένος», δήλωσε ο Μόρισον σε συνέντευξη Τύπου.

«Ισχύουν για όλους, όπως διαπίστωσαν όλοι πολύ πρόσφατα. Δεν έχει σημασία ποιός είσαι, είναι οι κανόνες. Ακολούθησε τους κανόνες και μπορείς να έρθεις. Αν δεν ακολουθείς τους κανόνες, δεν μπορείς».

Ο Μόρισον έκανε τα σχόλια αυτά έπειτα από ένα δημοσίευμα χθες, Παρασκευή, στην εφημερίδα Sydney Morning Herald, που επικαλείται πηγές στη μουσική βιομηχανία σύμφωνα με τις οποίες ο Γουέστ σχεδιάζει να δώσει συναυλίες σε στάδια το Μάρτιο στην Αυστραλία.

Εκπρόσωποι του Γουέστ, ο οποίος κυκλοφόρησε τον Ιούλιο το τελευταίο άλμπουμ του με τίτλο «Donda», δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι για να σχολιάσουν.

Το εμβολιαστικό στάτους του Γουέστ είναι άγνωστο. Ο μουσικός είχε θέσει υποψηφιότητα το 2020 για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε συνέντευξή του το 2021 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε δηλώσει πως είχε κάνει μία δόση εμβολίου, όμως σε μία συνέντευξή του το 2020 στο οικονομικό περιοδικό Forbes είχε αποκαλέσει τον εμβολιασμό «το σημάδι του θηρίου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.