ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Έκρηξη στο Νότιγχαμ: Συναγερμός μετά την τεράστια πυρκαγιά σε εργοστάσιο με αμίαντο

Οι ντόπιοι κλήθηκαν να κλείσουν τις πόρτες και τα παράθυρα των σπιτιών τους

Έκρηξη στο Νότιγχαμ: Συναγερμός μετά την τεράστια πυρκαγιά σε εργοστάσιο με αμίαντο

Συναγερμός έχει σημάνει στο Νότιγχαμ, μετά από μεγάλη φωτιά σε βιομηχανική περιοχή και συγκεκριμένα σε εργοστάσιο ανακύκλωσης. Οι κάτοικοι που ζουν κοντά στο σημείο κλήθηκαν να μείνουν μακριά από την περιοχή, λόγω της υποψίας για καύση αμιάντου.

Τεράστια σύννεφα καπνού εμφανίστηκαν στον ουρανό, με αποτέλεσμα να σπεύσουν δώδεκα συνεργεία της πυροσβεστικής. Ωστόσο, μία ώρα μετά τις προσπάθειες κατάσβεσης, άτομα που βρίσκονταν κοντά υποστήριξαν ότι άκουσαν «μια μεγάλη έκρηξη».

Οι ντόπιοι κλήθηκαν να κλείσουν τις πόρτες και τα παράθυρα των σπιτιών και να αποφύγουν την Abbeyfield Road μέχρι να τεθεί η πυρκαγιά υπό έλεγχο. Πυροσβέστης που βρίσκεται στο σημείο υποστήριξε στο NottinghamshireLive ότι «μέσα υπάρχει παντού αμίαντος».

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής δήλωσε ότι ο καπνός φαίνεται από μακριά. «Γι’ αυτό καλούμε τους κατοίκους ή όποιον βλέπει ή μυρίζει καπνό να κλείσει τις πόρτες και τα παράθυρα. Η Abbeyfield Road είναι προς το παρόν κλειστή, γι’ αυτό να αποφεύγετε την περιοχή. Είναι πιθανόν να ασχολούμαστε με το περιστατικό για κάποιο διάστημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.