ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εμβολιασμένη κωμικός έκανε αστείο για το εμβόλιο και κατέρρευσε (φώτο)

Εμβολιασμένη κωμικός έκανε αστείο για το εμβόλιο και κατέρρευσε (φώτο)

Η 51χρονη κωμικός Heather McDonald κατέρρευσε και έσπασε το κρανίο της κατά την διάρκεια μιας παράστασης στο Tempe της Αριζόνα, το βράδυ του Σαββάτου.

«Έχω πάθει κούραση, διπλή εμβόλιο, αναμνηστική δόση… και εμβόλιο γρίπης και εμβόλιο έρπητα ζωστήρα και δεν έχω πάθει COVID και ο Ιησούς με αγαπάει περισσότερο». Μόλις είπε το αστείο, σωριάστηκε και χτύπησε το κεφάλι της στο πάτωμα. Όλοι νόμιζαν στην αρχή ότι ήταν όλα μέρος του σόου, αλλά δεν ήταν. Είχε τις αισθήσεις της, αλλά σαφώς, δεν ήταν όλα καλά. Ένας EMT και μια νοσοκόμα έτυχε να βρίσκονται στο κοινό… ανέβηκαν βιαστικά στην σκηνή για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Η 51χρονη απευθύνθηκε μέσω Instagram στους θαυμαστές από το νοσοκομείο:

«Λοιπόν, είμαι στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης , φαίνομαι περίεργη. Ω Θεέ μου, λυπάμαι τόσο, τόσο, τόσο, τόσο πολύ.

Λιποθύμησα στη σκηνή , σηκώθηκα, έκανα ένα αστείο και ένιωσα τόσο ζάλη. Μπορείτε να δείτε τι έπαθε το μάτι μου. Θεέ μου, δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη αυτό, νιώθω τόσο τρομερά που έπρεπε να πουν σε όλους να φύγουν και μετά να ακυρώσουν την δεύτερη παράσταση».

Η Μακντόναλντ πρόσθεσε:

«Δεν έχω λιποθυμήσει ποτέ στη ζωή μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.