Ε.Μασκ για σχέδιο μείωσης πληθυσμού: «Ο πολιτισμός θα καταρρεύσει – Σημειώστε τα λόγια μου»

«Νομίζω ότι ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους είναι το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων»

Ε.Μασκ για σχέδιο μείωσης πληθυσμού: «Ο πολιτισμός θα καταρρεύσει – Σημειώστε τα λόγια μου»

Ο ιδιοκτήτης της SpaceX, Έλον Μασκ, ο οποίος αρκετές φορές έχει δείξει ότι δεν συμμερίζεται πλήρως τις διεθνιστικές απόψεις αναφέρθηκε και στα όσα ακούγονται περί σχεδίου μείωσης πληθυσμού.

Αρκετοί είναι οι διεθνιστές που έχουν υποστηρίξει ότι θα πρέπει να μειωθεί ο αριθμός του πληθυσμού για το καλό… του κλίματος, κάτι με το οποίο διαφωνεί ο Ε.Μασκ, σύμφωνα με όσα ανέφερε προσφάτως.

Ο Ε.Μασκ είπε:

«Δεν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι. Δεν μπορώ να δώσω αρκετή έμφαση. Δεν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι!

Νομίζω ότι ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους για τον πολιτισμό, είναι το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων και η ραγδαία πτώση ρυθμoύ ανάπτυξης. Και όμως τόσοι πολλοί άνθρωποι -συμπεριλαμβανομένων έξυπνων ανθρώπων- πιστεύουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον κόσμο και πιστεύουν ότι ο πληθυσμός αυξάνεται ανεξέλεγκτα. Γίνεται εντελώς το αντίθετο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρακαλώ κοιτάξτε τους αριθμούς. Εάν οι άνθρωποι δεν έχουν περισσότερα παιδιά, ο πολιτισμός θα καταρρεύσει. Σημειώσετε τα λόγια μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.