Ουκρανία: «Το προξενείο κάνει τα πάντα για να βοηθηθούν οι Έλληνες» λέει Έλληνας πρόξενος στην Οδησσό

Τα σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά ενώ υπάρχει περιορισμός στην βενζίνη

Ουκρανία: «Το προξενείο κάνει τα πάντα για να βοηθηθούν οι Έλληνες» λέει Έλληνας πρόξενος στην Οδησσό

Το γενικό προξενείο στην Οδησσό της Ουκρανίας είναι ανοιχτό και κάνει τα πάντα για να βοηθηθούν οι Έλληνες πολίτες.

Αυτό διαβεβαίωσε ο Δημήτρης Δόχτσης, γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Οδησσό της Ουκρανίας.

Ο Δημήτρης Δόχτσης, πρόσθεσε ότι μπορεί το αεροδρόμιο είναι κλειστό, αλλά τα σύνορα ανοιχτά. Ανέφερε ότι η νύχτα κύλησε ήσυχα στην πόλη έκανε γνωστό ωστόσο ο ρωσικός στρατός κατέλαβε την Οφιδούσσα, ένα μικρό νησί στις εκβολές του Δούναβη και δήλωσε ότι κατά την κατάληψη 13 συνοριοφύλακες σκοτωθήκαν.

Ο Έλληνας πρόξενος περιέγραψε ότι στην Οδησσό υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά τα σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά ενώ υπάρχει περιορισμός στην βενζίνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό, την ώρα που τουλάχιστον δύο ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο κέντρο του Κιέβου, την επομένη της επέμβασης της Ρωσίας στην Ουκρανία, διαπίστωσε μια δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου. Μέσω Facebook, ο ουκρανικός στρατός ξηράς έκανε λόγο για «πυραυλικές επιθέσεις» εναντίον της ουκρανικής πρωτεύουσας και διαβεβαίωσε ότι αναχαιτίστηκαν και καταρρίφθηκαν δύο από τους πυραύλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.