
Νέες δηλώσεις υποστήριξης προς τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι εν μέσω της επέμβασης της Ρωσίας στην Ουκρανία έκανδε ο πρόεδρος τη Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.
Με δύο tweets γραμμένα στα ουκρανικά, ο Μακρόν εξέφρασε τη στήριξη της Γαλλίας στον ουκρανικό λαό, ενώ χαρακτήρισε τον Ουκρανό πρόεδρο ως «σύμβολο της τιμής, του θάρρους και της ελευθερίας».
Συγκεκριμένα, στις αναρτήσεις του αναφέρει: «Χαιρετίζω το θάρρος του ουκρανικού λαού που αντιστέκεται κάτω από τα πυρά. Εκ μέρους των Γάλλων, απευθύνω στον Πρόεδρο Ζελένσκι την αδελφική υποστήριξη της Γαλλίας. Είναι πλέον το πρόσωπο της τιμής, της ελευθερίας και του θάρρους.
Σήμερα, στεκόμαστε δίπλα-δίπλα με όλους τους Ρώσους που δεν θέλουν να διεξαχθεί αυτός ο ανάξιος πόλεμος για λογαριασμό τους, υπερασπίζονται με θάρρος τον κόσμο με πνεύμα ευθύνης και το δηλώνουμε τόσο στη Ρωσία όσο και στο εξωτερικό».
https://twitter.com/EmmanuelMacron/status/1499148256068182018
https://twitter.com/EmmanuelMacron/status/1499150357359964165
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.