ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Δάσκαλος απένειμε βραβείο «πιθανού τρομοκράτη» σε 13χρονη μαθήτρια και απολύθηκε (φωτό)

Δάσκαλος απένειμε βραβείο «πιθανού τρομοκράτη» σε 13χρονη μαθήτρια και απολύθηκε (φωτό)

Ο δάσκαλος θέλησε να δώσει και άλλα «αστεία» βραβεία που είναι άκρως προσβλητικά και δεν έχουν καθόλου πλάκα.

Σε ένα σχολείο του Χιούστον στο Τέξας, ένας δάσκαλος απολύθηκε, έπειτα από ένα χλευαστικό βραβείο που απένειμε σε μια 13χρονη μαθήτρια ότι «πιθανότατα θα γίνει τρομοκράτης», ανέφερε η σχολική περιφέρεια.

«Ολοκληρώσαμε την έρευνα μας και ο δάσκαλος που είναι υπεύθυνος για το περιστατικό δεν εργάζεται πλέον στην σχολική περιφέρεια», τόνισαν οι τοπικές εκπαιδευτικές αρχές με ανακοίνωσή τους.

Αξιωματούχοι στην περιφέρεια, περίπου 24χλμ ανατολικά του Χιούστον, δεν έδωσαν στην δημοσιότητα το όνομα του εκπαιδευτικού, ούτε παρείχαν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η 13χρονη Λίζεθ Βιλανόβα μαθήτρια στο γυμνάσιο Anthony Aguirre, δήλωσε στην κρατική τηλεόραση του Χιούστον KPRC ότι ήταν σοκαρισμένη όταν παρέλαβε το βραβείο στα τέλη Μαΐου στο τέλος της σχολικής χρονιάς, λέγοντας ότι ο δάσκαλος θεώρησε ότι θα ήταν διασκεδαστικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλα βραβεία που απονεμήθηκαν στους μαθητές ήταν «ο πιθανότερος να ενταχθεί με τους λευκούς», «ο πιθανότερος να γίνει άστεγος στην Γουατεμάλα», όπως τόνισαν τοπικά μέσα ενημέρωσης, που δημοσίευσαν φωτογραφίες δύο εκ των υποψηφίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.