ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Επισήμως στον… Λευκό Οίκο η Πρώτη Κυρία και ο Μπάρον Τραμπ

Επισήμως στον… Λευκό Οίκο η Πρώτη Κυρία και ο Μπάρον Τραμπ

Η Μελάνια Τραμπ και ο γιος της Μπάρον μετακόμισαν τελικά στον Λευκό Οίκο, 4,5 μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter η εκπρόσωπος Τύπου της Πρώτης Κυρίας την Κυριακή το βράδυ.

Η ίδια η Μελάνια ανέβασε μια φωτογραφία από το καινούριο της «σπίτι», με θέα το μνημείο Ουάσινγκτον γράφοντας στην λεζάντα: «Ανυπομονώ για τις αναμνήσεις που θα δημιουργήσουμε στο καινούριο μας σπίτι»!

Η Πρώτη Κυρία και ο μικρότερος γιος του προέδρου των ΗΠΑ, ο εντεκάχρονος Μπάρον, ζούσαν έως τώρα στην Νέα Υόρκη, στον Πύργο Τραμπ, έως ότου ο μικρός να τελειώσει την σχολική χρονιά στο σχολείο όπου την ξεκίνησε. Πλέον ο Μπάρον είναι το πρώτο αγόρι που μένει στον Λευκό Οίκο από το 1963, όταν μετακόμισε εκεί ο γιος του Κένεντι, Τζον, που ήταν τότε τριών ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μελάνια έχει ήδη φροντίσει να ανακαινίσει κάποιους χώρους του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με το προσωπικό της γούσρο, ενώ ήδη έχει βρεθεί νέο σχολείο για το παιδί τους. Ο Μπάρον έφτασε στο Λευκό Οίκο την Κυριακή, φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε «Ο ειδικός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.