ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάντως εμείς τα μανιτάρια τα προτιμούμε «σοτέ» και όχι πυρηνικά!

Σύμφωνες σε διάλογο οι τέσσερις χώρες που μποϊκοτάρουν το Κατάρ

Σύμφωνες σε διάλογο οι τέσσερις χώρες που μποϊκοτάρουν το Κατάρ

Όλοι ψάχνουν να βρουν τη καλύτερη λύση για να λήξει μια και καλή το ζήτημα με το Κατάρ.

Οι τέσσερις αραβικές χώρες που μποϊκοτάρουν το Κατάρ είναι έτοιμες για διάλογο, προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση υπό την προϋπόθεση ικανοποίησης από την Ντόχα συγκεκριμένων απαιτήσεων, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του υπουργού των Εξωτερικών του Μπαχρέιν, μετά από συνάντηση που είχε με τους Άραβες ομολόγους του.

«Οι τέσσερις χώρες είναι έτοιμες για διάλογο με το Κατάρ, υπό την προϋπόθεση ότι θ’ ανακοινώσει την ειλικρινή θέλησή του να τερματίσει την χρηματοδότηση της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού, αλλά και την δέσμευσή του, προκειμένου να μην επεμβαίνει στα εξωτερικά θέματα άλλων χωρών, αλλά και ν’ ανταποκριθεί στις 13 απαιτήσεις» δήλωσε ο Σείχης Χαλίντ μπιν Αχμέντ αλ-Χαλίφα.

Ο ίδιος, μιλούσε στην διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στην Μανάμα, μετά τη συνάντηση που είχε με τους ΥΠΕΞ της Σαουδικής Αραβίας, των Εμιράτων, αλλά και της Αιγύπτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τέσσερις αραβικές χώρες έχουν εδώ και καιρό καταρτίσει μία λίστα απαιτήσεων, τις οποίες πρέπει να ικανοποιήσει το Κατάρ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.