ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Συγκρούσεις δεξιών και αριστερών οργανώσεων στις ΗΠΑ – Ένας νεκρός (βίντεο) (upd3)

Συγκρούσεις δεξιών και αριστερών οργανώσεων στις ΗΠΑ – Ένας νεκρός  (βίντεο) (upd3)

Συγκρούσεις εκτυλίχθηκαν δεξιών πολιτών και οργανώσεων εγχρώμων και άλλων ακροαριστερών οργανώσεων ατόμων στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια των ΗΠΑ ενώ ένα όχημα «έπεσε» πάνω στους αντιδιαδηλωτές οι οποίοι προέρχονται κατά κύριο λόγο από τις οργανώσεις Antifa και Black Lives Matter.

Τα πλάνα έδειξαν ότι πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν και λαμβάνουν ιατρική βοήθεια, ενώ μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρότερα με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα όταν ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ οπαδών της δεξιάς και αντιδιαδηλωτών, την ώρα που η τοπική αστυνομία και ο κυβερνήτης κήρυξαν την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η πορεία των δεξιών στο κέντρο της πόλης εμποδίστηκε από τις ομάδες των αντιδιαδηλωτών, ενώ η τοπική αστυνομία αναγκάστηκε να παρέμβει, κάνοντας χρήση χημικών, όταν οι δύο αντίπαλες πλευρές συγκρούστηκαν σώμα με σώμα.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και, παρά την σοβαρότητα των τραυμάτων τους, η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο. Αρκετοί ακόμα τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον μία σύλληψη.

Τα επεισόδια στη Βιρτζίνια προκάλεσαν μάλιστα και την παρέμβαση της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ. Σε μήνυμά της στο Twitter, έγραψε: «Η χώρα μας ενθαρρύνει την ελευθερία του λόγου, αλλά ας επικοινωνήσουμε χωρίς μίσος στις καρδιές μας. Κανένα καλό δεν βγαίνει από την βία».

Λίγο αργότερα, με δική του ανάρτηση στο Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, καταδίκασε τη βία και το μίσος, καλώντας τους Αμερικανούς να είναι ενωμένοι.

Σύμφωνα με το CBS News, η τοπική αστυνομία αναφέρει τέσσερις τραυματίες μετά την επίθεση του αυτοκινήτου, ενώ ο ανταποκριτής του καναλιού στην περιοχή αναφέρει ότι είδε έξι ανθρώπους να κείτονται στο έδαφος.

Οι τραυματισμοί τους, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ποικίλλουν από ελαφρείς μέχρι επικίνδυνοι για την ζωή τους.

[Ενημέρωση 22:40]

Σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου της Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια, υπάρχει ένας νεκρός -αποτέλεσμα του αυτοκινήτου που έπεσε στους αντιδιαδηλωτές.

https://twitter.com/Breaking911/status/896452695946653696

https://twitter.com/Breaking911/status/896429798008008704

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.