ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Νέος πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Βερολίνο ο Ρ.Γκρένελ μετά από διορισμό του Ν.Τραμπ

Νέος πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Βερολίνο ο Ρ.Γκρένελ μετά από διορισμό του Ν.Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τον διορισμό του Ρίτσαρντ Γκρένελ, εκπροσώπου της αμερικανικής αποστολής στον ΟΗΕ επί προεδρίας Τζορτζ W. Μπους, στη θέση του πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Γερμανία.

Ένθερμος υποστηρικτής του Τραμπ και ανοικτά ομοφυλόφιλος, ο Ρίτσαρντ Γκρένελ, 50 ετών, είχε εργασθεί στην ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Μιτ Ρόμνεϊ πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2012.

Παρεμβαίνει τακτικά ως αναλυτής στο Fox News, το τηλεοπτικό δίκτυο που προτιμά ο αμερικανός πρόεδρος.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε εξάλλου τον διορισμό του Κένεθ Τζάστερ, οικονομικού συμβούλου του Ν.Τραμπ και πρώην υψηλόβαθμου αξιωματούχου στην κυβέρνηση του Τζορτζ W. Μπους, στη θέση του πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ινδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι διορισμοί αυτοί θα πρέπει να εγκριθούν από τη Γερουσία, όπου οι Ρεπουμπλικανοί διαθέτουν πλειοψηφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.