ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Mε ήρεμη διπλωματία πρέπει να διευθετηθεί η κρίση στις σχέσεις Τουρκίας -ΗΠΑ

Mε ήρεμη διπλωματία πρέπει να διευθετηθεί η κρίση στις σχέσεις Τουρκίας -ΗΠΑ

Ανησυχούν οι Τούρκοι βιομήχανοι για την κρίση στις σχέσεις με τις ΗΠΑ και τονίζουν πως οι διαφορές θα πρέπει να διευθετηθούν με ήρεμη διπλωματία…

Τις οικονομικές, κοινωνικές, πολιτιστικές και ακαδημαϊκές σχέσεις των δύο χωρών θα βλάψουν οι διαφωνίες Τουρκίας και ΗΠΑ. Επιπτώσεις θα υπάρξουν και για απλούς πολίτες, υποστήριξε σήμερα η κορυφαία τουρκική ένωση επιχειρήσεων και βιομηχανιών TUSIAD.

Η TUSIAD έκανε το σχόλιο αυτό αφού η αμερικανική αποστολή στην Τουρκία και ακολούθως η τουρκική αποστολή στην Ουάσινγκτον υποβάθμισαν αμοιβαία χθες τις υπηρεσίες θεωρήσεων εισόδου (βίζα) μετά τη σύλληψη την περασμένη εβδομάδα ενός αμερικανού προξενικού υπαλλήλου στην Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η TUSIAD αναφέρει επίσης σε γραπτή δήλωσή της πως διπλωματικές διαδικασίες για την επίλυση της «κρίσης της βίζας» θα πρέπει να αρχίσουν αμέσως και πως οι διαφωνίες και οι διαφορές θα πρέπει να διευθετηθούν με ήρεμη διπλωματία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.