ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

6χρονος γιόρτασε ολομόναχος τα γενέθλιά του – Από τα 19 παιδιά που είχαν προσκληθεί, εμφανίστηκε μόνο ένα

«Το παιδί μου με διαταραχή του αυτιστικού φάσματος είναι το διαφορετικό παιδί στην τάξη» λέει ο πατέρας

6χρονος γιόρτασε ολομόναχος τα γενέθλιά του – Από τα 19 παιδιά που είχαν προσκληθεί, εμφανίστηκε μόνο ένα

Ήταν τα έκτα γενέθλια του μικρού Max. Μια μέρα που ήθελε να γιορτάσει παρέα με τους συμμαθητές του από το σχολείο.

Μόνο που τα πράγματα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά, με τον πατέρα του μικρού Max να είναι απαρηγόρητος. Είχε ετοιμάσει ένα μεγάλο πάρτι σε παιδότοπο για τα γενέθλιά του.

Είχε καλέσει 19 συμμαθητές του από την τάξη του στο σχολείο. Ο μικρός Max ανυπομονούσε για τη μεγάλη ημέρα και το πάρτι γενεθλίων του.

Ο David Chen από το Βανκούβερ είχε σχεδιάσει ένα ξεχωριστό πάρτι για τον γιο του που έχει αυτισμό. Ο μικρός Max ήταν ενθουσιασμένος.

«Το παιδί μου με διαταραχή του αυτιστικού φάσματος είναι το διαφορετικό παιδί στην τάξη. Προσκαλέσαμε όλους τους συμμαθητές του στο πάρτι γενεθλίων. Εμφανίστηκε μόνο ένας», σημείωσε σε ένα tweet του ο David Chen.

Δεν θα μπορούσε, όμως, να κάνει πίσω. Ούτε για τον μικρό Max ούτε και για τον έναν συμμαθητή του που επέλεξε να τον τιμήσει στα γενέθλιά του.

«Δυστυχώς είχαμε ένα άτομο που απάντησε θετικά, δύο που απάντησαν αρνητικά και 16 που δεν μας ενημέρωσαν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ήταν δύο εβδομάδες νωρίτερα που 16 από τα 19 παιδιά είχαν παρευρεθεί στο πάρτι για τα γενέθλια ενός άλλου παιδιού, όπως και ο Max. Κάτι που έκανε ακόμα πιο σπαρακτική την κατάσταση.

Τα μηνύματα του David Chen άγγιξαν τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων. Ο μικρός Max έχει προσκληθεί σε αγώνες ποδοσφαίρου, πάρτι γενεθλίων και σε βόλτα με το περιπολικό της αστυνομίας Metro Vancouver Transit Police.

«Σκληρό! Μερικοί άνθρωποι είναι σαν να μη μαθαίνουν ποτέ. Ως αυτιστικός ενήλικας, το καταλαβαίνω. Είχε παιδιά στην τάξη μου που δεν εμφανίζονταν ποτέ όταν ήμουν μικρότερη. Πείτε στο παιδί σας ότι είναι cool ανεξάρτητα από αυτό», σχολίασε μια χρήστης στο Twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.