ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Boeing C-17 πραγματοποιεί «σλάλομ» ανάμεσα σε ουρανοξύστες

Βίντεο: Boeing C-17 πραγματοποιεί «σλάλομ» ανάμεσα σε ουρανοξύστες

Οι εργαζόμενοι στους ουρανοξύστες του Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, πάγωσαν όταν είδαν ένα αεροπλάνο της Βασιλικής Αυστραλιανής Πολεμικής Αεροπορίας να πετά λίγα μόλις μέτρα από τα παράθυρά τους κατά τη διάρκεια φεστιβάλ.

Το αεροπλάνο Boeing C-17 συμμετείχε στο φεστιβάλ Riverfire του Μπρισμπέιν, στο πάρκο South Banks.

Τα πλάνα δείχνουν το γιγαντιαίο αεροσκάφος να πετά μέσα στην πόλη ανάμεσα στους ουρανοξύστες, με έναν θεατή να ακούγεται να λέει πως «μοιάζει με την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου» την ώρα που το αεροπλάνο κάνει έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής για να αποφύγει να πέσει επάνω στα κτίρια.

Το συγκεκριμένο κόλπο έχει δεχτεί έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να το χαρακτηρίζουν «άσκοπα ανόητο και επικίνδυνο».

«Το μόνο που θα χρειαζόταν ήταν ένα μικρό λάθος και αυτά τα κτίρια και οι άνθρωποι θα καίγονταν» έγραψε κάποιος.

«Μπορεί να είναι πολύ κουλ, αλλά θα μπορούσε να πάει πολύ, πολύ, πολύ στραβά» πρόσθεσε κάποιος άλλος.

Κάποιοι ωστόσο, έσπευσαν να υπερασπιστούν την Βασιλική Αυστραλιανή Πολεμική Αεροπορία, λέγοντας πως δεν θα μπορούσε να αποτύχει.

«Μόνο αν και οι δύο πιλότοι πάθαιναν ταυτόχρονα καρδιακή προσβολή, μόνο τότε θα κινδύνευε ο κόσμος».

Το Riverfire πραγματοποιείται κάθε χρόνο για τον εορτασμό του τέλους των τριών εβδομάδων φεστιβάλ τέχνης και πολιτισμού στο Μπρισμπέιν.

https://www.instagram.com/p/BoTKlDRHTIr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/Boc89fQHZBx

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.