Υπόθεση φρίκης στις ΗΠΑ: Γιαγιά έσφαξε και έψησε στον φούρνο την 20 μηνών εγγονή της

Υπόθεση φρίκης στις ΗΠΑ: Γιαγιά έσφαξε και έψησε στον φούρνο την 20 μηνών εγγονή της

Υπόθεση φρίκης, η οποία «ακυρώνει» όλα τα κοινωνικά δεδομένα, βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μισισίπι των Ηνωμένων Πολιτειών. Μία γιαγιά έσφαξε και ακολούθως έψησε στον φούρνο ένα κοριτσάκι μόλις 20 μηνών, προκαλώντας σοκ κατά πρώτο λόγο στην τοπική κοινωνία και κατά δεύτερο σε ολόκληρη την Αμερική και όχι μόνο.

Ο μαρτυρικός θάνατος του μωρού σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην επαρχία Μπολιβάρ, του Μισισίπι. Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο, βρήκε το άψυχο κορμί του μόλις 20 μηνών κοριτσιού, να ψήνεται κυριολεκτικά στον φούρνο. Η ιατροδικαστική έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ώστε να αποσαφηνιστεί αν το μωρό έχασε τη ζωή του πριν ψηθεί στον φούρνο, ή κατά τη διάρκεια.

Κατά πάσα πιθανότητα, ωστόσο, το μωρό είχε πεθάνει πριν μπει στον φούρνο, καθώς έφερε πολλαπλές μαχαιριές. Ο σερίφης της περιοχής επιβεβαίωσε τη σύλληψη της γιαγιάς του μωρού, απέφυγε ωστόσο να δηλώσει αν είναι ένοχη ή όχι, καθώς η έρευνα των εισαγγελικών αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η δημοσιοποίηση της τραγωδίας προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της σφαγής του μωρού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φως σε αυτήν τη φρικιαστική υπόθεση αναμένεται να δώσει η κατάθεση της γιαγιάς που συνελήφθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.