ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Α.Μέρκελ: «Φεύγω, αυτή είναι η τελευταία μου θητεία ως καγκελάριος»

Α.Μέρκελ: «Φεύγω, αυτή είναι η τελευταία μου θητεία ως καγκελάριος»

«Αυτή είναι η τελευταία μου θητεία ως καγκελάριος», ξεκαθάρισε η Άνγκελα Μέρκελ, επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή της στην προεδρία της CDU.

Μιλώντας με τον απερχόμενο Χριστιανοδημοκράτη πρωθυπουργό της Έσσης Φόλκερ Μπουφιέ μετά το πατατράκ στις τοπικές εκλογές στο Βερολίνο, η Γερμανίδα καγκελάριος είπε ότι σκοπεύει να ολοκληρώσει τη θητεία της ως το 2021 κι ότι δεν θα επιδιώξει να αποκτήσει άλλο πολιτικό αξίωμα.

«Δεν γεννήθηκα καγκελάριος και το ήξερα από την πρώτη στιγμή», είπε εμφανώς συγκινημένη τονίζοντας ότι οι ενέργειές της υπαγορεύονται από το καλό της πατρίδας και του κόμματος.

«Αποφάσισα επίσης να επιτρέψω στην Χριστιανοδημοκρατική Ενωση να προετοιμάσει την διαδοχή μου», δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας, διευκρινίζοντας ότι οι αποφάσεις της έχουν ως στόχο να επιτρέψουν στην κυβέρνηση να επικεντρωθεί στους μελλοντικούς της στόχους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.