ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο «χρυσός» κανόνας 50-30-20: Ιδού πως θα «πολλαπλασιάσετε» τα χρήματα σας

Ο «χρυσός» κανόνας 50-30-20: Ιδού πως θα «πολλαπλασιάσετε» τα χρήματα σας

Ψάχνοντας έναν τρόπο να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, ρωτάτε συγγενείς και φίλους και διαβάζετε σχετικά δημοσιεύματα στο Ιντερνετ προκειμένου να βρείτε τον σωστό δρόμο.

Ο καθένας έχει το δικό του σύστημα, όπως και ο Κάιλ Τέιλορ, ο επιχειρηματίας που κατάφερε να αλλάξει ζωή και από το μηδέν έγινε εκατομμυριούχος.

Πριν από 8 χρόνια, έχοντας ελάχιστα χρήματα στην τσέπη του, δημιούργησε το μπλογκ, The Penny Hoarder, το οποίο δίνει οικονομικές συμβουλές. Το μπλογκ του γνώρισε την επιτυχία και πλέον μετρά πάνω από 6.000.000 συνδρομητές.

Σε παλιότερη συνέντευξή του στο CNBC, ο Τέιλορ μίλησε για την επιτυχία του και αποκάλυψε τον «χρυσό» κανόνα που τον βοήθησε να πολλαπλασιάσει τα χρήματά του.

Γνωρίστε τον κανόνα 50-30-20

Τι είναι;

-50% στον τραπεζικό λογαριασμό. Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων πάει στον τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου να εξυπηρετήσει τωρινές ανάγκες, είτε να γίνει μακροπρόθεσμη αποταμίευση.

-30% για lifestyle. Αυτά τα χρήματα πάνε σε ρούχα, παπούτσια ή σε πιο μεγαλόπνοα σχέδια, όπως η αγορά ενός διαμερίσματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-20% για διασκέδαση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρήματα για διακοπές, συναυλίες και ό,τι άλλο έχετε στο μυαλό σας. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, πως ο εαυτό σας χρειάζεται να ανταμειφθεί μετά από τόση δουλειά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.