ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Πανούργα» πεθερά έπεισε τον γιο της να αλλάξει το όνομα του εγγονού, ενώ η νύφη κοιμόταν!

«Πανούργα» πεθερά έπεισε τον γιο της να αλλάξει το όνομα του εγγονού, ενώ η νύφη κοιμόταν!

«Θανάσιμη» πεθερά όνομα και πράγμα. Μία γυναίκα στην Αγγλία κατάφερε να πείσει τον γιο της να αλλάξει το όνομα του νεογέννητου εγγονού της, την ώρα που η μαμά του παιδιού βρισκόταν υπό την επήρεια νάρκωσης για την καισαρική.

Η ατυχής μαμά ανακάλυψε το «πρόβλημα», όταν τυχαία είδε το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού της. Εκεί αναγραφόταν ως μεσαίο όνομα το Φίνλαϊ, αντί για Φίνλεϊ, όπως εκείνη με τον άντρα της είχαν διαλέξει.

Ζητώντας εξηγήσεις από τον σύζυγό της, εκείνος δεν άργησε να «σπάσει», ομολογώντας πως το έκανε γιατί του το είπε η μητέρα του, που από την αρχή επέμενε πως το «Φίνλαϊ» ακούγεται πολύ πιο αρρενωπό από το «Φίνλεϊ» και άρα ταιριάζει πιο πολύ στο αγοράκι.

Μάλιστα, η συνομιλία τους ήταν τηλεφωνική, καθώς την ώρα της γέννας η πεθερά βρισκόταν στην άλλη άκρη της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άντρας εξάλλου «ομολόγησε» πως η μητέρα του επιχείρησε να τον πείσει να δηλώσει και πρώτο όνομα διαφορετικό από αυτό που είχαν συμφωνήσει μήνες πριν με την γυναίκα του, κάτι που όμως αρνήθηκε να κάνει, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, «η γυναίκα του θα εξοργιζόταν»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.