Αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι: 4 λεπτά μικρότερη η νύχτα και 4 λεπτά μεγαλύτερη η μέρα, ήδη!

Γερμανία: Το κλείσιμο των γερμανικών συνόρων σε περίπτωση νέας κρίσης προσφύγων είναι πολύ πιθανό

Γερμανία: Το κλείσιμο των γερμανικών συνόρων σε περίπτωση νέας κρίσης προσφύγων είναι πολύ πιθανό

Το κλείσιμο των γερμανικών συνόρων σε περίπτωση που επαναληφθεί η προσφυγική κρίση του 2015 δεν αποκλείει η «μίνι Μέρκελ», επικεφαλής των Χριστιανοδημοκρατών «CDU».

Η Ανεγκρέτ Κραμπ Κάρενμπάουερ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αλλαγής πλεύσης στο προσφυγικό εάν υπάρξει νέα κρίση.

«Το έχουμε ήδη πει. Το κλείσιμο των γερμανικών συνόρων σε περίπτωση νέας κρίσης προσφύγων όπως το 2015, ως ultima ratio- ύστατη ακραία περίπτωση- είναι πολύ πιθανό», τόνισε .

Σε ερώτηση Γερμανού δημοσιογράφου της εκπομπής του ARD “Tagesthemen”, αν η ίδια μπορεί να φανταστεί το κλείσιμο των συνόρων σε μια εξαιρετική περίπτωση, η κοντομαλλούσα διάδοχος της Μέρκελ, απάντησε: «Είπαμε, ως ultima ratio, είναι πολύ πιθανό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.