ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Θαύμα» στην Ταϊλάνδη: Κορίτσι έπεσε από ταράτσα και σώθηκε χάρη στο… φόρεμά της! (βίντεο)

«Θαύμα» στην Ταϊλάνδη: Κορίτσι έπεσε από ταράτσα και σώθηκε χάρη στο… φόρεμά της! (βίντεο)

Σαν από θαύμα γλίτωσε ένα μικρό κορίτσι στην Ταϊλάνδη. Συγκεκριμένα το παιδί έπεσε από ταράτσα νοσοκομείου και σώθηκε χάρη στο φόρεμά της!

Ένα μικρό κορίτσι έπεσε από τη στέγη νοσοκομείου στην Καντσαναμπούρι της κεντρικής Ταϊλάνδης το απόγευμα της Κυριακής, 10 Φεβρουαρίου, και όλα έμοιαζαν χαμένα.

Μόνο που είχε τελικά τύχη – βουνό, καθώς το φόρεμά της πιάστηκε από τα γράμματα του τίτλου του νοσοκομείου Paholpolpayuhasena, κι έτσι κατάφεραν να τη σώσουν!

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η μικρή είχε πάει στο νοσοκομείο με τον μπαμπά της, όταν εκείνος υποβλήθηκε όμως σε εξετάσεις, το κορίτσι έμεινε μόνο να περιηγείται στους διαδρόμους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.