ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ινδία: «Το Πακιστάν έχει πολλά να κρύψει»

Ινδία: «Το Πακιστάν έχει πολλά να κρύψει»

Η Ινδία ανακοίνωσε σήμερα πως το Πακιστάν έχει «πολλά να κρύψει» μην επιτρέποντας στους δημοσιογράφους να προσεγγίσουν στην τοποθεσία που είχαν πραγματοποιηθεί επιδρομές από ινδικά μαχητικά αεροσκάφη εντός της πακιστανικής επικράτειας.

Επικαλούμενες «την ανησυχία για την ασφάλειά τους», οι πακιστανικές αρχές απέτρεψαν την Πέμπτη ένα συνεργείο του πρακτορείου Reuters να μεταβεί σε μία μαντράσα (θρησκευτικό σχολείο) στην κορυφή ενός λόφου στο βορειο-ανατολικό Πακιστάν και σε ένα συγκρότημα κτηρίων, που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στόχος των ινδικών επιδρομών.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, «το γεγονός ότι το Πακιστάν τώρα αρνείται την πρόσβαση σε δημοσιογράφους στο σημείο σημαίνει πως έχει πολλά να κρύψει», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ινδικού ΥΠΕΞ Ραβίς Κουμάρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησής του πως οι αεροπορικές επιδρομές ήσαν «επιτυχείς και πέτυχαν τον επιδιωκόμενο σκοπό τους», έπειτα από την επισήμανση του Reuters πως από την ανάλυση των δορυφορικών εικόνων από το σημείο της επιδρομής προκύπτει πως η μαντράσα δεν καταστράφηκε κι εξακολουθεί να λειτουργεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.